Už rastą šunį kaunietis prašo 3 tūkst. eurų išpirkos | Kas vyksta Kaune

Už rastą šunį kaunietis prašo 3 tūkst. eurų išpirkos

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Šeštadienio vakarą į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi kaunietis. Pasak jo, automobiliu atvažiavus į Panemunės mikrorajoną, prie transporto priemonės „prisistatė“ draugiškas keturkojis, kuris nuo nepažįstamojo nesitraukė nė per žingsnį, o vėliau kartu „įsėdo“ ir į automobilį.

[galerija kiek=”4″]

„Prie Plento gatvėje esančio 10C numeriu pažymėto pastato pamačiau lakstant draugišką, mielai bendraujantį su žmonėmis šunį. Jis pasirinko mane ir visur sekė iš paskos – ėjo net į laiptinę ir kilo laiptais aukštyn. Po to, kai po kurio laiko patraukiau link savo automobilio, keturkojis vėl sušmėžavo prie manęs ir kartu įlipo į transporto priemonę“, – pasakoja portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Pasak jo, nemažo ūgio, juodos spalvos su įrudžiu mišrūnas, šiuo metu susirangęs ant galinės automobilio sėdynės, ieško savo šeimininkų. O tam, kad šie greičiau atsirastų, kaunietis  nepagailėjo išmonės ir „susuko“ nuotaikingą vaizdo įrašą, kuriame pateikia visą reikšmingą su rastu šunimi susijusią informaciją.

Sutapimas tai ar atsitiktinumas, bet filmuotoje medžiagoje girdima pasaka apie tris šunelius, ieškančius ketvirtojo savo broliuko, kuriai nutilus, pasigirsta vyriškas balsas: „Čia yra šuniukas, Panemunėj, įsėdęs į mano mašiną, mylintis žmones, iškart suradęs vietą mašinoje: juodas, trumpo kirpimo, rudas snukelis, pavargęs ir laimingas dėl savo laisvamaniško gyvenimo būdo“, – keturkojo išvaizdą ir būdą nusako portalo skaitytojas.

Mieli šeimininkai, manau, kad jūs tikrai esate ir tikrai jo ieškote, todėl labai norėčiau, kad jūs man paskambintumėte, priduria jis ir padiktuoja savo telefono numerį.

Kaunietis sako, jog atsiradus šuns šeimininkams, jis atvežtų gyvūną į sutartą vietą. „O ko aš norėčiau labiausiai – tai tiesiog paprasto, paprasto 3 tūkstančių eurų. Juk šventės baigėsi, – reikia dirbti“, – šypteli skaitytojas.

Dėkojame skaitytojams, kad dalijatės aktualijomis iš Kauno ir jo apskrities. Jei norite pranešti naujieną, rašykite mums el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt arba susisiekite socialiniame tinkle „Facebook“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA