Kaunietė tapo žiauraus įvykio liudininke: visi tik stovėjo ir žiūrėjo (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kaunietė tapo žiauraus įvykio liudininke: visi tik stovėjo ir žiūrėjo (papildyta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Socialiniame tinkle pasklido informacija apie trečiadienio pavakarę nutikusį incidentą. Kaunietė pasakoja mačiusi, kaip ant Panemunės tilto didelis šuo užpuolė moterį su mažu vaiku – vežimėlis, kuriame gulėjo kūdikis, nuvirto.

Kaip „Facebook“ grupėje „Radau, pamečiau, dingo, pavogė – Kas vyksta Kaune“ teigia moteris, apie 17.30 val. ant Panemunės tilto didelis palaidas šuo užpuolė mamos su kūdikiu vedžiotą mažą, pririštą šunį. Dėl to vežimukas su visu vaiku virto ant šono.

„Mamyte, jeigu kas nutiko vaikeliui, susisiekite – mačiau, kuriuo automobiliu jie išvyko ir žinau jų valstybinius numerius“, – incidento aukomis tapusiems žmonėms pagalbos ranką tiesė kaunietė.

Ji svarstė, kad ant cementinės dangos kritusiam kūdikiui net menkas galvos sutrenkimas gali atnešti baisių pasekmių ir įvykio nederėtų nuleisti tylomis.

Moteris pasibaisėjo ir aplinkinių reakcija į nelaimę – anot jos, žmonių buvo daug, bet nė vienas mamytei nepadėjo: nei pakėlė vežimą su vaiku, nei atskyrė šunų, kad nesužalotų vaiko dar labiau.

„Tik stovėjote ir žiūrėjote, kol mama rinko vežimą su vaiku nuo asfalto“, – pamokymą išmatas nurodančiu žodžiu, ne pačiu tinkamiausiu žiniasklaidai, baigė įtūžusi įvykio liudininkė.

Tuo tarpu internetinės diskusijos dalyviai, atsižvelgiant į tai, kad žinomi šuns savininkų automobilio registracijos numeriai, rekomendavo tuoj pat pranešti policijai tiesiogiai arba per epolicija.lt.

„Kas vyksta Kaune“ laukia informacijos iš Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK), ar toks įvykis registruotas.

Papildyta

Kauno apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vyresnio specialistė Justina Kazragytė portalo žurnalistams pranešė, kad peržvelgus įvykių suvestine nuo vakar 15 val. iki šiandien rytoj, toks incidentas jose nefigūruoja.

Anot jos, galimas daiktas, kad pareiškimas dar neužregistruotas, jeigu buvo pateiktas per epolicija.lt sistemą, tačiau labiausiai tikėtina, kad dėl šuns išpuolio į policiją tiesiog niekas nesikreipė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA