Pastabus vairuotojas kelininkus privertė atsigręžti į ką tik rekonstruotą kelią | Kas vyksta Kaune

Pastabus vairuotojas kelininkus privertė atsigręžti į ką tik rekonstruotą kelią

„Kas vyksta Kaune" skaitytojo Tado nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojas Tadas dažnai važinėja neseniai rekonstruoto kelio ruožu: Ringaudai – Kačerginė (Kačerginės kalnas), vyras tikina pastebėjęs, kad šioje vietoje, maždaug 50 m tęsiasi pavojinga zona, kuriai stinga atitvaro.

[galerija kiek=””]

„Visai prie pat kelio yra statokas, pavojingas šlaitas. Žiemą situacija dar pablogės, nes automobiliai laisvai galės nulėkti nuo skardžio”, – rūpinosi Tadas, paminėjęs, kad šiame kelyje atitvarai vietomis įrengti.

Situaciją paprašėme pakomentuoti VĮ,,Kauno regiono keliai” laikinai einančio direktoriaus pareigas kelių priežiūrai Tomo Mockaus.

Jis teigė, kad kelio apsauginių atitvarų įrengimas, kaip ir visas kelio rekonstrukcijos projektas, parengtas vadovaujantis nustatytomis taisyklėmis, techniniais reglamentais ir kitais normatyviniais dokumentais.

„Šie dokumentai nustato, kad esamas pylimo aukštis yra toks, kad kelio apsauginiai atitvarai ten neprivalomi. Tačiau, objekto priėmimo komisija atkreipė dėmesį į skaitytojo paminėtą vietą ir priėmė nutarimą, papildomai įrengti atitvarus t.y. atitvarai bus pratęsti. Manau, kad tai bus atlikta gana greitai”, – sakė T. Mockus.

Specialisto teigimu, atitvaras bus įrengtas dar iki žiemos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA