Dėl gėdingo kauniečių elgesio įvedė eismo draudimus | Kas vyksta Kaune

Dėl gėdingo kauniečių elgesio įvedė eismo draudimus

R. Tenio nuotr.

Vaizdingoje Kauno vietoje gyvenantys kauniečiai, pasipiktinę naktiniu kauniečių elgesiu, kreipėsi į miesto eismo saugumo komisiją, kad įvestų naujus eismo draudimus šalia gyvenamųjų namų.

„Vakarais į mūsų gatvelę atvažiuoja taksi automobiliai, kuriuose atvežami vyrai ir moterys. Ką jie ten veikia, ir taip visiems aišku“, – pasipiktinusi posėdyje kalbėjo Moliakelio gatvės gyventoja.

Dar kiti įsirengia stovyklavietes, kurena laužus. Vietos gyventojai teigia praradę ramaus gyvenimo viltį, yra bandę prašalaičius ir vaikyti, tačiau beprasmiškai.

Gyventojų atstovė išsakė nerimą, kad siaura ir žvyruota gatvele, ypatingai nakties metu, zuja ne gyventojų transporto priemonės, atvažiavęs jaunimas triukšmauja. Jie paprašė apriboti greitį ir įrengti ne gyventojų eismą nakties metu draudžiančius ženklus.

Išklausę gyventojų atstovės siūlymus, komisija bendru sutarimu pritarė greičio ribojimui iki 30 km/h ir ženklų, draudžiančių eismą nakties metu. Netrukus šioje vietoje turėtų atsirasti įvažiavimą ir greitį ribojantys kelio ženklai. Tai, tikimasi, pažabos naktines orgijas be tabu po gyventojų langais vaizdingame Jiesios kraštovaizdžio draustinyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA