Kraupi kaktomuša: avariją sukėlęs vairuotojas spruko nuo policijos – Kas vyksta Kaune

Kraupi kaktomuša: avariją sukėlęs vairuotojas spruko nuo policijos

sdr

Trečiadienio pavakarę Kaune įvyko kraupi avarija. Kaip teigia įvykio liudininkai, „VW Golf“ dideliu greičiu skriejo nuo jį persekiojusių pareigūnų, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir rėžėsi į priešpriešais važiuojantį moters vairuojamą automobilį.

Pranešimą apie avariją bendrasis pagalbos centras gavo po 16 valandos. Smūgis buvo itin stiprus, automobiliai sudaužyti nepataisomai, vienas nuo smūgio atsidūrė kelkraštyje, ant žalios vejos.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, kad iš karto po avarijos į įvykio vietą atvyko ugniagesiai-gelbėtojai, kurie su medikų pagalba bandė ištraukti automobiliuose įstrigusius žmones.

Susisiekus su Kauno apskrities policijos viršininku Dariumi Žukausku, jis patvirtino, kad policija persekiojo avariją sukėlusį automobilį „VW Golf“. Kauno policijos vadovas nedetalizuoja, kodėl buvo persekiojamas automobilis, tačiau paminėjo, kad juo spruko asmenys, įtariami įvykdę nusikaltimą.

Portalo „Kas vyksta Kaune” žiniomis, automobiliu sprukę asmenys apsivogė viename prekybos centre. Pramonės prospekto „Maxima” antrame aukšte įsikūrusi parduotuvė buvo apiplėšta, iš kasos aparato pavogti pinigai.

Pagal pirminę informaciją, avarijoje nukentėjo trys žmonės, du iš jų stipriai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA