Pasitikrinkite, ar neužkibote ant balandžio pirmosios melų kabliuko | Kas vyksta Kaune

Pasitikrinkite, ar neužkibote ant balandžio pirmosios melų kabliuko

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.

Vienintelę metuose dieną – balandžio 1-ąją – susiduriame su keistu psichologiniu paradoksu, nes galime meluoti kiek tik leidžia mūsų laki fantazija ir dėl to nesulauksime jokių priekaištų.

Maža to, linksmai papokštavę, užsitikrinsime sėkmę visiems ateinantiems metams.

Portalas „Kas vyksta Kaune“, siekdamas paskleisti gerą emociją mieste, penktadienį sukūrė kelias publikacijas, kurios deja, nėra tiesa.

Balandžio pirmosios pokštai portale „Kas vyksta Kaune“

Pirmiausia, skaitytojus bandėme apgauti dėl miesto Rotušės patalpų nuomos. Kauno valdžia jos tikrai neplanuoja išnuomoti, o santuokos ir toliau vyks čia. Kaip ir veiks neseniai Kauno Rotušėje atidarytas miesto muziejus.

Dar vienas pokštas, kurį paskelbėme, susilaukė kaip niekad daug skaitytojų dėmesio. Tai tema, jog policija skirs premijas tiems, kas vaizdo registratoriumi užfiksuos kitų vairuotojų daromus pažeidimus. Kauniečiai itin karštai reagavo į šią naujieną, komentuodami, kad galbūt galės mesti darbą ir pradėti užsiimti kelių eismo taisyklių pažeidėjų gaudymu.

Paskutinis pokštas, kurį skelbėme šiandien, tai žinia apie Kauno miesto planus papildomai apmokestinti ne Kauno mieste gyvenamąją vietą deklaravusius. Tačiau šioje temoje taškas dar tikrai nepadėtas, nes Kauno miesto gyventojai, sąžiningai mokantys gyventojų pajamų mokestį, turėtų turėti teisę į miesto teikiamas paslaugas.

Nors šios naujienos ir buvo portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcijos pokštai skaitytojams, tačiau kurdami jas stengiamės ne įžeisti žmones, bet pagalvoti, kas būtų, jeigu būtų. Juk, kaip sakoma, kiekviename mele yra ir kažkiek tiesos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA