Kauno „Žalgiris“ iškovojo pergalę prieš favoritais laikytus Pirėjo „Olympiacos“ | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris“ iškovojo pergalę prieš favoritais laikytus Pirėjo „Olympiacos“

R. Tenio nuotr.

Penktadienio vakarą krepšinis vėl sukausto visus aistruolius. Pilnutėlė „Žalgirio“ arena stebi Kauno „Žalgirio“ ir Pirėjo „Olympiacos“ dvikovą. Visų rungtynių metu kauniečiai sugebėjo išlaikyti pranašumą ir prieš favoritais laikutus varžovus laimėjo rezultatu 75:55.

Antrą savaitę iš eilės Kauno „Žalgirio“ laukia Eurolygos favoritų iššūkis. Praėjusiame ture žalgiriečiai išvykoje kovojo su Eurolygos čempionais, o šį kartą jie išbandys jėgas su pernai antra Europoje likusia komanda. Pirėjo „Olympiacos“ per pastaruosius ketverius metus triskart žaidė Eurolygos finale ir, nepaisant besikeičiančios sudėties, yra viena stabiliausius rezultatus rodančių Senojo žemyno komandų.

Nors rungtynės vyksta apylygiai, panašu, kad šiandien Kauno „Žalgiris” žaidžia užsivedęs, o publika tuo mėgaujasi. Praėjus pusei rungtynių, rezultatas Kauno „Žalgirio” pusėje. Kauniečiai pirmauja šešiais taškais.

Antrojoje žaidimo dalyje žalgiriečiai išlaikė persvarą ir po trečiojo kėlinio laimi rezultatu 53:45. Šiame rungtynių etape skambėjo E. Ulanovo vardas. Žaidėjas mačą ne tik pradėjo tritaškiu, bet ir išjudino „Žalgirio” puolimą, apžaidęs priešininkus.

Ketvirtame kėlinyje Kauno „Žalgiris” nepaliko jokių šansų Pirėjo komandai iš „Žalgirio” arenos išsinešti pergalę. Užtikrintai žaidę žalgiriečiai, vedini naujojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus, išplėšė pirmąją Eurolygos pergalę ir laimėjo rezultatu 75:55.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA