Jazzu savo pasirodymu svaigina Kauną | Kas vyksta Kaune

Jazzu savo pasirodymu svaigina Kauną

delfi.lt 2015/12/28 23:22

Auksinis duetas „Leon Somov & Jazzu“ žiemos šventes su savo gerbėjais švenčia didžiausiose Lietuvos arenose – koncertų ciklo „Istorijos: kelionė laiku“ metu. Išvakarėse pasirodę Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, pirmadienį atlikėjai džiugina Kauno publiką „Žalgirio“ arenoje.

Ne kartą koncertavę tik kelis šimtus talpinančiame Kauno arenos amfiteatre duetas pagaliau užlipo į didžiąją laikinosios sostinės sceną.

„Greitai bus dešimt metų, kai mes su Leonu kartu kuriame muziką. Gražus skaičius, kūrybinė dekada ir dar žiemos švenčių kontekste! Bus gera pakeliauti prisiminimais. Pabandysime per muziką papasakoti, ką per tuos dešimt metų nuo savo „kūdikystės“ sukūrėme“, – prieš koncertinį turą kalbėjo Justė Arlauskaitė.

Dueto gerbėjai koncerte išgirdo ir pačius pirmus kūrinius, ir visus „Leon Somov & Jazzu“ hitus, taip pat ir keletą dainų iš būsimojo albumo, kuris pasirodys pavasarį.

„Norime suburti kuo daugiau gražių žmonių vienoje vietoje ir kartu išgyventi įspūdingą šou. Kviečiame tapti istorijos dalimi, nes mūsų su Leonu istorijoje tai – didžiulis įvykis“, – sako Jazzu.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA