Septynių scenos profesionalų kolektyvas kviečia į siautulingą Naujųjų vakarėlį | Kas vyksta Kaune

Septynių scenos profesionalų kolektyvas kviečia į siautulingą Naujųjų vakarėlį

Artėjant pačioms gražiausioms metų šventėms ir nuolat besisukančias mintis apie dovanas artimiesiems keičia klausimas, o kur ir kaip sutikti Naujuosius metus?

Naujus ugninės beždžionės metus, kurie bus gyvybingi ir judrūs sutikti energingai ir su didele šypsena kviečia rokenrolo grupė „Orgen Roll Band“ ir charizmatiškas vakaro vedėjų duetas Karolis Ramoška, grupės „Proper Heat“ vokalistas ir Justina Jonušaitė–Ramoškienė – radijo laidų vedėja, žurnalistė. Septynių scenos profesionalų kolektyvas Naujametinį koncertą surengs užeigoje „Aitvaras“.

[galerija]

Penkerius metus gyvuojantis kolektyvas „Orgen Roll Band“ jau spėjo pagroti didžiausiose šalies scenose ir sužavėti visus gyvos muzikos mylėtojus.

„Mūsų grupė išsiskiria tuo, kad mūsų koncertuose niekada nebūna sėdinčių žmonių, turbūt dėl to, kad šios muzikos tyliai groti neįmanoma“, – juokavo grupės vokalistas Karolis Ramoška. „Mes, kaip ir visi muzikantai, bandome užkariauti klausytojų širdis, bet šį kartą mes pakrausime Jus visiems metams į priekį! Rokenrolo muzika ir puiki programa išjudins net pačius išrankiausius svečius“, – užtikrintai dėstė grupės lyderis Karolis.

Atsipalaiduoti ir išlaisvinti save padės interaktyvi programa, kurios metu gyvai su grupe vyks muzikinės improvizacijos, žaidimai ir netikėtos staigmenos svečiams. „Didžiausias džiaugsmas yra tada, kai matai visa salę besijuokiančią ir kartu vienu ritmu šokančią! Mūsų tikslas, kad kiekvienas šventėje esantis svečias jaustųsi savas, atsipalaidavęs ir pasilinksminęs taip smagiai, kad įspūdžių užtektų ilgam“, – patirtimi dalinosi vienintelė projekto mergina Justina.

Kiekvienas iš mūsų turime savyje dvasią, kurią išjudina laisvės troškimas, todėl laisvę džiaugtis, mylėti karštai ir švęsti gyvenimą – kaip tik tai ir skelbia rokenrolo muzika! Puiki atmosfera ir skaniausios vaišės užeigoje „Aitvaras“ pradžiugins ir kūną ir širdį, lieka tik pasiruošti antrą batelių porą, nes šokiai ir linksmybės tęsis iki paryčių! Taigi visus, kurie vertina pozityvią energiją ir nori jos nepritrūkti artėjančiais beždžionės metais, kviečiame atvykti į Naujametinį vakarėlį „Rock around the clock“!

Išankstinius bilietus į naujųjų metų sutiktuves galite įsigyti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA