Kauniečiai stojo į velykinę kovą projekte „Chorų karai“ | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai stojo į velykinę kovą projekte „Chorų karai“

Kas vyksta Kaune nuotr.

Pirmąją šv. Velykų dieną 6 chorai nuo ryto ruošėsi trečiajam „Chorų karų“ pasirodymui. Sekmadienio vakarą chorai atlieka žinomiausius lietuviškus kūrinius. Kauno plieninis choras su generolais „Thundertale“ šventinį vakarą žiūrovams dovanojo grupės „B‘avarija“ kūrinį „Mes čia“, kurį kiek įmanoma, priartino prie roko ritmų.

[susije_video kurie=”1″]

Kauno chorui šį sekmadienį teko ne itin gera pozicija pasirodymui. Jie į sceną ėjo paskutiniai, šeštieji, tačiau komisija kauniečius įvertino itin gerai. Visi komisijos nariai Kauno chorui skyrė po dešimtuką.

Šventinėje „Chorų karų“ laidoje choristai atliko kūrinius pagal populiariausius lietuviškų grupių ir dainininkų hitus ir nustebino „69 danguje“, Džordanos Butkutės, Nedos, Kąstyčio Kerbedžio, Arvydo Vilčinsko dainų interpretacijomis.

Laidoje kaunasi Kauno „Plieninis“ choras ir jo generolai – grupė „Thundertale“, Tauragės krašto „Auksinis“ choras ir jo generolės – merginų grupė „Magnit“, Jonavos „Pavasario“ choras su generolu Arvydu Vilčinsku, Panevėžio choras „Vanilinis dangus“ ir jo generolas Virgis Valuntonis, Šiaulių choras „Chameleonas“ su Laura Remeikiene ir ypatingasis choras „Feniksas“, vedamas Stano.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA