Net kelios magistralinės Kauno gatvės dar šiais metais sulauks naujo asfalto | Kas vyksta Kaune

Net kelios magistralinės Kauno gatvės dar šiais metais sulauks naujo asfalto

Roko Tenio nuotr.

Keliomis pamainomis dirbantys kelininkai tęsia praeitą savaitę pradėtus kapitalinius remonto darbus Elektrėnų ir Biruliškių gatvėse. Šias gatves planuojama baigti tvarkyti iki kitos savaitės pabaigos.

Kitos kelininkių brigados tvarko Kauno pilies prieigose esančias gatves. Šią savaitę taip pat tvarkomos Baltaragio ir J. Borutos gatvės bei Partizanų gatvėje esanti įvaža, vedanti į „Dainavos” baseiną ir Kauno „Atžalyno” vidurinę mokyklą.

Praėjusią savaitę kelininkai dirbo Antanavos gatvėje, prie Vinco Kudirkos progimnazijos esančiose Trakų ir Sopranų gatvėse, Romainių, Lubinų, Liucijanavos, Balčkalnio ir kitose gatvėse. Prieš savaitę kelininkai užbaigė Keramzito ir Pamario gatvių kapitalinį remontą. Toliau tęsiamos Savanorių prospekto įkalnės ir K. Petrausko gatvės dalies rekonstrukcijos.

Tolimesniuose šių metų planuose – kelių magistralinių gatvių, kuriomis važiuoja didžiausi transporto srautai, kapitalinis remontas. Nauja asfalto danga bus paklota Jonavos gatvėje, Karaliaus Mindaugo prospekte (atkarpoje nuo Vytauto Didžiojo tilto iki „Akropolio”), Tunelio gatvėje, Savanorių prospekte (bus tvarkoma prasčiausios būklės atkarpa tarp Aukštaičių ir K. Petrausko gatvių) ir Šiaurės prospekte (bus tvarkomos dvi atkarpos, esančios tarp Savanorių prospekto ir V. Landsbergio-Žemkalnio gatvės bei tarp Jonavos gatvės ir Sukilėlių prospekto).

Kitais metais planuojama kapitaliai sutvarkyti K. Baršausko gatvę, Pramonės prospektą, Veiverių gatvę (atkarpa tarp prekybos centro „Maxima” ir miesto ribos), Taikos prospektą, Tvirtovės alėją, K. Petrausko gatvę (atkarpa tarp Radvilėnų pl. ir Savanorių pr.), Savanorių prospektą (atkarpa tarp tarp Žemaičių gatvės ir laiptų į Ožeškienės gatvę). Taip pat kitais metais planuojama pradėti ir Raudondvario plento rekonstrukciją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA