Po „Žalgirio” ir „Neptūno mačo, sirgaliai komandą išlydėjo šūkiu „kaip jums negėda” – Kas vyksta Kaune

Po „Žalgirio” ir „Neptūno mačo, sirgaliai komandą išlydėjo šūkiu „kaip jums negėda”

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai patyrė skaudų pralaimėjimą Lietuvos krepšinio lygos rungtynėse Kaune. Pirmadienį „Žalgirio“ arenoje kauniečiai iš namų arenos buvo išlydėti sirgalių šūkiu „Kaip jums negėda”. Klaipėdos „Neptūno“ komanda iš Kauno grįžta laimingi, rungtynes tūkstantinėje kauniečių sirgalių akivaizdoje jie laimėjo rezultatu 79:88.

Po sėkmingai sužaistų rungtynių Klaipėdos „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis pasidžiaugė, kad ne kiekvieną kartą pavyksta iškovoti pergalę, ir dar Žalgirio arenoje, žaidžiant svečiuose.

„Aš džiaugiuosi savo komanda, ypač po tokios nesėkmės federacijos taurėje. Norėčiau, kad tos pergalės būtų ne pavieniai žingsniai, o taptų tradicija. Mes degėme noru laimėti. Nemanau, kad „Žalgiris“ nenorėjo laimėti. Mes pataikėme kelis sudėtingus metimus, kas juos išmušė iš vėžių“, – sakė klaipėdiečių komandos strategas.

Kauniečių treneris Saulius Štombergas po mačo sakė, kad jis net negalėjo sapnuot, kad galima pralaimėti rungtynes namuose. S.Štombergas kaip pralaimėjimo priežastį įvardino 16 prarastų kamuolių.

„Neptūnas“ šiandien parodė charakterį. Po pirmų dešimties minučių gero krepšinio, antram kėlinuke leidome įsivažiuoti Mažeikai, Ulanovui, kurie užvedė komandą. Jie šiandien parodė tikrai aukšto lygio krepšinį. Mes šiandien buvom silpnesni“, sakė Kauno „Žalgirio“ treneris.

S.Štombergas taip pat užsiminė, kad yra jo problema, kad komanda nesugeba ir negali taip žaisti, ir kad reikia daryti išvadas, kalbėtis su komanda, koks bus jo vaidmuo komandoje.

„Ar mano ateitis yra kažkokia, ar nėra. Vienas dalykas yra komanda, kuri nedemonstruoja tokių rezultatų, kokių visi tikisi, sunku tokią komandą valdyti, kokia yra dabar, buvo daug tramų, atsirado psichologinės problemos, mes nedemonstruojam to žaidimo, kuris turėtų būti“, sakė komandos treneris.

Per 17 rungtynių LKL čempionate „Žalgiris“ turi iškovojęs 12 pergalių ir patyręs 5 pralaimėjimus. Turnyrinėje lentelėje kauniečių komanda – ketvirta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA