Mažametė mergaitė išgelbėjo mamai gyvybę | Kas vyksta Kaune

Mažametė mergaitė išgelbėjo mamai gyvybę

Kas vyksta Kaune nuotr.

Ketvirtadienio pavakarę į policiją paskambino mažametė mergaitė, kuri pranešė, kad muša jos mamą. Į Laisvės alėjos 50-ąjị namą nedelsiant atvyko policijos pareigūnai, kurie sulaikė įsismarkavusį vyriškį, tuo tarpu medikai teikia medicininę pagalbą sunkiai sužeistai moteriai.

Pareigūnai informaciją apie smurtą gavo apie 17:30 val.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ įvykio vietoje sutiktas Patrulių rinktinės mobilaus būrio vyriausiasis patrulis Dalius Mackela sakė, mažametė mergaitė, pamačiusi, kad smurtaujama prieš jos mamą, sugebėjo pasislėpusi nuo smurtautojo paskambinti pagalbos telefonu 112 ir detaliai išdėstė situaciją bei pasakė adresą.

Pareigūnai teigė, kad moteriškė sumušta stipriai. Greitosios medicinos pagalbos medikai sužalotą moterį išvežė į ligoninę. Moteris buvo praradusi sąmonę. Pirmi jos žodžiai, kai ji atsigavo, buvo „Kur mano dukra?”.

Atvykę policijos pareigūnai įtariamo smurtavimu prieš moterį namuose neberado, tačiau pagal mergaitės pasakojimą, kad vyriškis avėjo ryškius batus, jį sučiupo Daukanto gatvėje.

Sėdėdama policijos automobilyje, mergaitė negalėjo sutramdyti ašarų. Šiek tiek nusiraminusi ir supratusi, kad dabar ji ir jos mama saugios, mergaitė pareigūnams papasakojo, kad mama ją išmokė pranešti apie nelaimę bendruoju pagalbos telefonu 112, todėl ji nedvejojusi taip ir padarė.

Smurtautojas pristatytas į policijos komisariatą. Kartu su pareigūnais išvyko ir mažametė mergaitė, išgelbėjusi mamai gyvybę.

Kauno apskrities policijos budėtojas Mindaugas Burneikis „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad smurtavęs asmuo sulaikytas. Jis buvo neblaivus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA