Šauniausia Lietuvos studente išrinkta „Žalgirio” šokėja | Kas vyksta Kaune

Šauniausia Lietuvos studente išrinkta „Žalgirio” šokėja

Evaldo Virkečio nuotr.

Penktadienio vakarą Kauno sporto halėje paaiškėjo, kas tapo šauniausia Lietuvos studente. Nuo 2003-ųjų rengiamame „Lietuvos Ledi” konkurse studentės pristatė savo parengtą programą ir bandė sužavėti ne tik komisiją, bet ir publiką.

RENGINIO NUOTRAUKŲ GALERIJA

Tradiciniame studentų dienos renginyje viso varžėsi 10 dalyvių. Daugiausiai buvo atstovaujančių Kauno technologijos universitetą, dvi dalyvės studijuoja Lietuvos sporto universitete, po vieną merginą atstovavo Lietuvos sveikatos mokslų universitetą ir Lietuvos karo akademiją.

Nuo pat pirmojo pasirodymo, kurių merginos turėjo tris, tiek komisijos, tiek žiūrovų favorite tapo LSU studentė Giedrė Dzindzelėtaitė. Ji yra viena iš Kauno „Žalgirio“ komandos šokėjų. Be pagrindinio „Ledi“ titulo jai atiteko ir „Mis publika“ nominacija.

Šių metų konkurso tema „superherojės“.

Kauno sporto halėje linksmybės tęsis iki paryčių, studentus linksmina Skamp, Saulės Kliošas, Tie Geresni ir Radistai.

Tarptautinę studentų dieną nuspręsta švęsti 1941 m. Londone vykusiame tarptautiniame studentų susitikime prieš fašizmą. 1939 m. lapkričio 17-ąją Čekoslovakijoje vyko studentų pasipriešinimas prieš vokiečių okupaciją. Tą dieną daug studentų buvo areštuota ir sušaudyta, o daugiau nei 1000 jų išsiųsta į koncentracijos stovyklas. Šią dieną siekiama suvienyti viso pasaulio studentus, nepaisant rasės, kalbos ir tradicijų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA