Fotomeno festivalis „Kaunas Photo” tęsia savo programą | Kas vyksta Kaune

Fotomeno festivalis „Kaunas Photo” tęsia savo programą

Organizatorių uotr.

Praeitos savaitės pabaigoje, balandžio 11 d., M. Žilinsko dailės galerijoje įvyko dešimtojo fotomeno festivalio KAUNAS PHOTO pagrindinės parodos „Ačiū už sveikinimus!“ atidarymas. Galerijos auditorijoje lankytojų taip pat laukė projekcijų renginys, kuriame savo darbus ekrane pristatė fotografai: Szabolcs Barakonyi, Martin Guggisberg, Katarina Radovic bei Maciej Dakowicz.

Minint dešimtąjį festivalio gimtadienį, parodų temai buvo pasirinktas šventinis motyvas. Parodose rodomos fotografijos kalba apie paprastų žmonių vaikystės, jaunystės, studentavimo, kvailystės, idealų paieškos, miestelių, brandos, senatvės, amžinybės ir kitus šventinius kontekstus.

Šiandien, balandžio 19 d., fotomeno festivalis KAUNAS PHOTO tęsia savo renginių programą. 18 val.  M. Žilinsko dailės galerijos auditorijoje įvyks 2 dalių fotografijos projekcijų ir literatūrinio skaitymo vakaras. Pirmoje dalyje lankytojų lauks „Šokančios arbatėlės” („Thés Dansants”) su fotografu Fred Boucher (Prancūzija) ir rašytoju Denis Dormoy (Prancūzija), antroje – Gintarės Rakickaitės (Lietuva) trumpametražių filmų „Trys ketvirtinės” ir „Parkas” peržiūra.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA