Šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje kauniečius suburs kokybiškos muzikos vakaras | Kas vyksta Kaune

Šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje kauniečius suburs kokybiškos muzikos vakaras

Archyvo nuotr.

Artėjant didžiosioms metų šventėms Kauno senamiesčio draugija visus miestiečius kviečia į koncertinį vakarą ,,Iš širdies į širdį”, kuriame – smuikininko Vilhelmo Čepinskio, gitaros meistro Sergejaus Krinicin ir Kauno vokalinio ansamblio „Acusto” pasirodymai.

Renginys vyks šį trečiadienį, gruodžio 19 d., 18 val. Kauno šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje. Prieš renginį bus aukojamos šv. Mišios.

„Mūsų nekomerciniais pagrindais veikianti draugija vienija geros valios žmones, gyvenančius ir savo veiklą vystančius istorinėje miesto dalyje, todėl su ypatingu dėmesiu ir atidumu puoselėjame darnios partnerystės santykius su tais, kurie rūpinasi ne tik savo asmenine, bet ir viso miesto gerove. Šventinis laikotarpis – pats tinkamiausias metas dovanoti malonias staigmenas, užmiršti nuoskaudas ir atleisti vieni kitiems. Todėl į koncertinį vakarą ,, Iš širdies į širdį” kviečiami visi, kas pasitinka šventes atvira širdimi, o ateinančius metus – sveiku protu, ir sąmoningai siekia gyventi jaukiame ir svetingame mūsų visų Kauno senamiestyje, kurį puoselėjame bendromis pastangomis”, – tvirtino Kauno senamiesčio draugijos atstovai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA