Kauniečiai pasibaisėjo tvarka atsinaujinančioje Laisvės alėjoje: žmonės apsigyveno tiesiog gatvėje | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai pasibaisėjo tvarka atsinaujinančioje Laisvės alėjoje: žmonės apsigyveno tiesiog gatvėje

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Nors Laisvės alėja po truputį keičiasi, kauniečiai pastebi, kad pagrindinėje miesto pėsčiųjų zonoje trūksta tvarkos, ypač šylant orams.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad praėjusį penktadienį visai netoli Laisvės alėjos fontano įsikūrė asocialūs asmenys, kurie savo laikiną „būstą“ įsirengė tiesiog pagrindinės Kauno gatvės įėjime į pastatą visai šalia fontano. Į šią vietą minėti asmenys susitempė rakandus, įsirengė laikinas miegojimo vietas.

Laisvės alėjos 53-ajame pastate šiuo metu veikia „Iki“ prekybos centras, kuris itin masina alkoholio nevengiančius asmenis. Rytais ant Laisvės alėjos suoliukų galima išvysti girtaujančių asmenų, kurie kabinėjasi prie praeivių ir tiesiog vartoja alkoholinius gėrimus viešoje vietoje. Apie šią situaciją ne kartą pranešta Kauno apskrities policijai.

Netvarka Laisvės alėjoje

Portalas „Kas vyksta Kaune“, patikrino minėtą vietą ir pirmadienį dar rado asocialius asmenis, kurie dienos metu tiesiog miegojo. Pro šalį einantys kauniečiai, pamatę šį vaizdą, atvirai baisėjosi.

Paskelbus šią publikaciją, ji persiųsta į Kauno miesto savivaldybės viešosios tvarkos skyrių, kurio specialistai turėtų susidomėti šia situacija ir užtikrinti, kad pagrindinėje miesto gatvėje būtų laikomasi elementarios tvarkos, o kauniečiai galėtų jaustis ramiai ir nebijoti, kad bus užkabinti asocialių asmenų, kurie mieste daro netvarką ir elgetauja. Juk artėja turizmo sezonas, tad kokį Kauną mes rodysime į laikinąją sostinę atvykstantiems svečiams iš užsienio?

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau skelbė, kad Laisvės alėjos kiemuose apleistuose sandėliukuose asocialūs asmenys buvo pavertę kone viešbučiu. Po aktyvių policijos veiksmų, nenaudojami sandėliukai buvo atlaisvinti, čia gyvenę asmenys išprašyti.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA