Velykų išvakarėse daugiau nei 100 vairuotojų teko sukti iš kur atvykus | Kas vyksta Kaune

Velykų išvakarėse daugiau nei 100 vairuotojų teko sukti iš kur atvykus

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienį Kauno pareigūnai dirbo išsijuosę – patikros postuose per dieną patikrinta apie 7000 automobilių. Važiavę be rimtos priežasties apsukti, o keliasdešimt vairuotojų užsidirbo ir protokolus.

Kaip nurodo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), balandžio 3 d. Kauno apskrityje esančiuose judėjimo kontrolės patikros postuose pareigūnai sustabdė ir patikrino beveik 7000 transporto priemonių.

Policijos duomenimis, 129 vairuotojams teko apsisukti, iš jų 13 apsukti Kaišiadorių rajone (patikrinti 1185), 14 – Kėdainių rajone (patikrinti 419) ir 17 – Jonavos rajone (patikrinti 415).

Patikrinimų metu taip pat išaiškinti 35 įvairūs Kelių eismo taisyklių pažeidimai, tarp kurių trys neblaivūs vairuotojai. Vienas iš jų sėdėjo už „Volkswagen Passat“, du – sunkiasvorių transporto priemonių vairo.

Prasidedant ilgajam savaitgaliui nesnaudė ir vagišiai – balandžio 3 d., tarp 12 val. ir 12.30 val., Draugystės gatvėje nuo automobilio „BMW X5“ priekinio bamperio pavogtas distronikas. Padaryta apie 5000 eurų žala.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA