Kaune po autobuso avarijos išvartyti medžiai ir ženklai – Kas vyksta Kaune

Kaune po autobuso avarijos išvartyti medžiai ir ženklai papildyta

Autobuso avarija Šilainiuose / Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Šilainių mikrorajone, Kuršių ir Jotvingių gatvių sankryžoje, susidūrė autobusas ir lengvasis automobilis. Kaip praneša Kauno policija, vienas asmuo išvežtas į gydymo įstaigą apžiūrai dėl galimų sužalojimų.

„Jotvingių gatvė, su medžiais ir ženklais visais“, – „Kas vyksta Kaune“ grupėje vaizdu iš avarijos vietos dalijosi kaunietis.

Po įrašu vyras teigė, kad avarija įvyko sustreikavus vairuotojo sveikatai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budintis pareigūnas informavo, kad Jotvingių ir Kuršių g. sankryžoje susidūrė autobusas ir lengvasis automobilis „Toyota“.

„Pranešimas gautas 19.55 val. Matyt, nepraleido kažkas kažko, pamiršo KET. Įvykio metu abu vairuotojai buvo blaivūs.

Vienas žmogus nuvežtas apžiūrai. Policija dar dirba įvykio vietoje“, – komentavo Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Papildyta gegužės 3 dieną 08.26 val.

Su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekęs vyras papasakojo daugiau nelaimės detalių.

„Garsas buvo toks, kad, rodos, krautuvė šalia esanti griūva. O tai autobusas, kuris šlavė nuo kelio naujus elektros stulpus. Vairuotojui praradus orientaciją, autobusas nuo stotelės šoko į priekį per šaligatvio zoną, per visus stulpus. Ir sustojo tik palei sankryžą“, – naujienų portalui pasakojo nelaimės liudininkas.

Anot kauniečio, pilietiškas žmogus iš gretimo namo atsinešė savo įrangą ir profesionaliai izoliavo atsivėrusius apšvietimo stulpų aukštos įtampos laidus. „Nes aplink sukiojosi paaugliai, o netrukus automatiškai vakare turėjo būti paleista elektros srovė į apšvietimo stulpus. Gatvių apšvietimas neatvyko. Kad ir policija atvyko tik po geros pusės valandos“, – teigė vyras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA