Akademijoje – 28-oji tarptautinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi…“ | Kas vyksta Kaune

Akademijoje – 28-oji tarptautinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi…“

Paroda Ką pasėsi... 2024 / R. Tenio nuotr.

Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijoje (VDU ŽŪA) kovo 21-23 dienomis vyksta tarptautinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi… 2024“. Šiemet parodoje prisistatys apie 400 dalyvių – įmonių, organizacijų, amatininkų, sodininkų, tautinio paveldo puoselėtojų.

Kaip skelbė organizatoriai, šiemet parodos metu vyks 42 seminarai, kurių metu bus pristatytos paramos priemonės žemės ūkiui ir kaimo plėtrai, tvaraus ūkininkavimo sprendimai, skaitmeninių technologijų galimybės kitos temos.

Parodos temos: žemės ūkio technika; derliaus apdorojimo ir sandėliavimo įranga; sėklos, augalų apsaugos priemonės ir trąšos; produktai ir įranga gyvulininkystei, paukštininkystei ir žuvininkystei; miškų ir komunalinio ūkio technika; statyba, vandentvarka, šilumos ūkis ir kenkėjų prevencija; įranga ir įrankiai sodui bei daržui; atsarginės dalys, padangos, tepalai, talpos, įrankiai, darbo drabužiai; skaitmeninės technologijos žemės ūkiui; žemės ūkio mokslas, konsultavimo paslaugos, specializuoti leidiniai; draudimo ir kitos finansinės paslaugos žemės ūkiui; visureigiai ir specialieji automobiliai žemės ūkiui.

Parodos lankytojų taip pat lauks tarptautinis drožėjų grandininiais pjūklais čempionatas „Steel Beavers 2024“, amatų ir sodinukų mugė.

Lankytojų patogumui parodos metu (8.30–17.00 val.) kas pusvalandį nuo PLC „Mega“ (Islandijos pl. 32, Kaunas, kelio A1 Vilnius–Kaunas 101 km) į parodą ir atgal kursuos nemokamas autobusas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA