Pirkinių centre „Savas“ – pavasario įkvėptos naujienos | Kas vyksta Kaune

Pirkinių centre „Savas“ – pavasario įkvėptos naujienos

Pirkinių centras „Savas“ / Organizatorių nuotr.

Natūralu, kad atėjus pavasariui norisi pokyčių. Atgimti pasiruošusi ne tik gamta, gaivios bei ryškiaspalvės naujienos gali pasirodyti ir jūsų drabužių spintoje, grožio priemonių lentynoje ar namų interjere. Įvairios pirkinių centro „Savas“ parduotuvės jau pristato naujas pavasario drabužių, batų, rankinių, papuošalų ir kitas kolekcijas. Atsinaujinimai šįkart neaplenkė ir pačio pirkinių centro – „Save“ duris atvėrė trys naujos parduotuvės, o ketvirtoji – jau pakeliui.

Ieškančioms stiliaus „perliukų“

Kasmet pagaminamų naujų drabužių kiekis – sunkiai suvokiamas. Didėjant visuomenės vartotojiškumui, labai svarbu prisiminti ir tvarumo sąvoką. Tad jeigu daiktą galima panaudoti kelis kartus, tai kodėl to nedaryti? Būtent tokią idėją pozicionuoja pirmoji tokia parduotuvė Kaune – pirkinių centre „Savas“ duris atvėrę „META tvarios mados namai“.

Nebedėvimas,  pabodęs drabužis, ypač jei jis dar ir kokybiškas, turi teisę gyventi toliau, nebūtina jo atiduoti į tekstilės surinkimo punktus ar juo labiau išmesti, taip didinant atliekų srautą – tuo įsitikinusi „META tvarios mados namų“ įkūrėja klaipėdietė Asta Burneckienė.

Naujoje pirkinių centro „Savas“ parduotuvėje prekiaujama jau kažkam iki tol priklausiusiais rūbais, aksesuarais bei avalyne. „Pas mus, skirtingai nei į dėvėtų drabužių parduotuves, atkeliauja pačių lietuvių sunešti daiktai, kuriuos parduodame komiso principu“, – pasakojo A. Burneckienė.

„META tvarios mados namai“ / Organizatorių nuotr.

„META tvarios mados namuose“ prekiaujama tik kruopščiai atrinktais ir tik geros kokybės drabužiais, batais, rankinėmis bei aksesuarais. Į parduotuvę rūbai atkeliauja tiesiai iš moterų spintų, neretai turintys įdomias, unikalias istorijas. Tuo tarpu daugelis moterų, norėdamos atlaisvinti savo namų lentynas, parduodamus daiktus įvertina vos keliais eurais.

„Gyvenimas nestovi vietoje, keičiasi moterų išvaizda, figūros linijos, pomėgiai ir požiūris, stilius, tad natūralu, kad kažkada be galo branginta apranga ilgainiui tampa nebereikalinga. Mūsų parduotuvių idėja – nebūtina nebemielų, spintos lentynose ilgokai gulinčių drabužių atiduoti į tekstilės surinkimo punktus ar juo labiau jų išmesti su šiukšlėmis bei taip teršti aplinką.

Visai nesunku įsukti tvaraus vartojimo ratą, t. y., leisti nebereikalingoms suknelėms, kostiumėliams, palaidinėms ar kelnėms, striukėms ar paltams už neįtikėtinai nedideles kainas „atrasti“ naujas šeimininkes ir tokiu būdu bent šiek tiek prisidėti prie greitosios mados apimčių mažinimo, pristabdyti greitą vartojimą. Keliame sau tikslą – per metus „išgelbėti“ 20 000 kilogramų rūbų“, – tvirtino A. Burneckienė ir pridūrė, kad tarp išgelbėtų rūbų neretai galima atrasti tikrų stiliaus „perliukų“.

„META tvarios mados namai“ įsikūrę Klaipėdoje, Vilniuje, dabar ir – Kaune.

„META tvarios mados namai“ / Organizatorių nuotr.

Išskirtiniai skoniai gurmanams

Nauja vieta pirkinių centre „Savas“ – ir rūšinio vyno mėgėjams. Itin aukštos kokybės vyno, tiekiamo tiesiai iš Šiaurės Italijos regionų, nuo šiol bus galima rasti „Myliu vyną“ parduotuvėje.

„Parduotuvė „Myliu vyną“ siekia suteikti pirkinių centro „Savas“ lankytojams unikalų pasaulinės klasės vyno pasirinkimą, atspindintį Šiaurės Italijos vyno gamybos regionų įvairovę ir skonį“, –  teigė parduotuvės vadovas Igor Martynov.

Visi parduotuvės asortimente esantys vynai – atrinkti su ypatingu dėmesiu kokybei ir autentiškumui. Be to, „Myliu vyną“ parduotuvė yra ne tik itališkų vynų tiekėja, bet ir vyno kultūros puoselėtoja.

„Palaikau idėją, kad mūsų parduotuvė pasižymėtų ir bendruomeniškumu – tai būtų ta vieta, kur rinktųsi vyno entuziastai bei dalintųsi savo nuomone, žiniomis, meile, aistra vynui bei naujų skonių atradimais. Čia planuojame ir degustacinius renginius bei vakarus, kur kiekvienas galėtų įgyti žinių apie skirtingus vynus, jų gamybos būdus ir derinimą su įvairiais patiekalais“, – planais dalijosi I. Martynov.

„Myliu vyną“ parduotuvė / Organizatorių nuotr.

„Sėkmės ženklai“ praturtins interjerą

Kovo pradžioje pirkinių centre duris atvėrė dar viena nauja parduotuvė, fatališku pavadinimu „Sėkmės ženklai“. Čia galima rasti natūralius kristalus ir mineralus, natūralius smilkalais iš Indijos, graviruotas progines taures bei onikso obuolius, rankų darbo sojų vaško žvakes, miegančių rožių bei muilo gėlių kompozicijas, aliejines žvakides, paveikslus, vėjo varpelius bei kitas įdomias interjero puošmenas.

„Parduotuvės prekės kruopščiai atrenkamos keliaujant po įvairias pasaulio šalis, todėl tikimės būti įdomūs pirkinių centro „Savas“ lankytojams ir pasiūlyti tikrai platų spektrą įvairiausių interjero detalių, kurias galima bus įkurdinti savo namuose arba nupirkti dovanai“, – sakė parduotuvės „Sėkmės ženklai“ vadovė Džiuljeta Macaitienė.

„Sėkmės ženklai“ parduotuvė / Organizatorių nuotr.

Dovanų įvairovė

Pirkinių centro planuose – ir dar daugiau naujovių. Gegužės pradžioje duris atvers ypatingų dovanų parduotuvė „PRESTIŹ“, kuri visą dėmesį skirs kokybei, natūralumui ir rankų darbo kuriamai vertei.  „PRESTIŹ“ – lietuviškas prekės ženklas, kuris pasiūlys išskirtinius Lietuvos gamintojų rankų darbo gaminius.

„Asortimente rasite platų dovanų pasirinkimą nuo simbolinių iki prabangių pirkinių, tarp kurių – namų ir automobilio kvapai, įspūdingos muilo gėlių kompozicijos, natūrali kosmetika, kvepiančios žvakės, plaukų aksesuarai ir personalizuotos dovanos“, – žadėjo būsimos parduotuvės „PRESTIŹ“ vadovė Vilma Dukavičienė.

Parduotuvės konsultantai ne tik patars ir padės išsirinkti dovanas, atliepiančias turimą biudžetą bei progą, bet ir gražiai supakuos dovaną, paruoš ją įteikimui.

Kvies įjungti pavasarį“ ir apsipirkti su nuolaida

Be visų šių naujienų, pavasarį pirkinių centras „Savas“ pasitiks ir didžiulėmis nuolaidomis beveik visose parduotuvėse.

„Kovo 14-16 dienomis pirkinių centre įsisuks gaiviai džiugi ir gal net kiek ambicingai skambanti akcija „Savas jungia pavasarį“. Taip, pavasarį jungiame mes, jį įsijungti savo širdyse, spintose ir šypsenose kviečiame ir visus prekybos centro lankytojus“, – aplankyti pirkinių centrą kvietė „Savo“ vadovė Aušra Lapinskienė.

Ką ir kalbėti… Pavasaris – smagus laikas, skatinantis atsinaujinti, domėtis, keistis, džiaugtis. Visas pirkinių centro „Savas“ naujienas galite sekti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA