TS-LKD frakcija Kaune domisi savivaldybės vakarėliais nebaigtuose objektuose | Kas vyksta Kaune

TS-LKD frakcija Kaune domisi savivaldybės vakarėliais nebaigtuose objektuose

Asociatyvi / Mokslo sala / Kas vyksta Kaune nuotr.

TS-LKD frakcijos Kauno miesto savivaldybėje vadovybė – frakcijos seniūnas Martynas Prievelis ir frakcijos seniūno pavaduotoja Andrijana Filinaitė kreipėsi į Seimo kontrolierių įstaigą dėl Kauno miesto savivaldybės administracijos darbuotojų vakarėlio „nepriduotame“ – nepripažintame naudoti objekte „Mokslo sala“.

Kaip pažymima TS-LKD frakcijos panešime žiniasklaidai, 2024 m. kovo 7 d. portalo „Kas vyksta Kaune“ straipsnyje teigiama, kad vis dar nepripažintame naudoti („nepriduotame“) pastate – „Mokslo saloje“, Kaune, Kauno miesto savivaldybė surengė 2023 metų pabaigos vakarėlį. Taip pat minima, kad pagal viešai prieinamą informaciją minėtame pastate vis dar vyksta baigiamieji statybų darbai.

„Vertiname viešojoje erdvėje pasirodžiusią informaciją ir tuo pačiu esame susirūpinę dėl visų ten dalyvavusių žmonių saugumo. Džiugu, kad viskas praėjo sėkmingai, tačiau nebaigtuose objektuose neturėtų būti vystoma jokia veikla. Kyla klausimų ar tai vertintina kaip piktnaudžiavimas tarnyba bei įgaliojimų viršijimas“, – teigė TS-LKD frakcijos seniūno pavaduotoja Kaune A. Filinaitė.

Straipsnyje taip pat minima, jog pasiteiravus apie statybų užbaigimo aktą, „savivaldybė vengė atsakyti tiesiogiai ir teigė, jog „pastatą rangovas perdavė užsakovui“.

Visą minėtą publikaciją galite skaityti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA