Buvęs „Žalgirio“ puolėjas I. Brazdeikis apie olimpinę atranką: tikrai būsiu, jei kūnas leis | Kas vyksta Kaune

Buvęs „Žalgirio“ puolėjas I. Brazdeikis apie olimpinę atranką: tikrai būsiu, jei kūnas leis

delfi.lt 2024/03/01 12:20
Ignas Brazdeikis / Ž. Vingelio / LKF nuotr.

Su Pirėjo „Olympiakos“ (15/11) į Kauną atvykęs Ignas Brazdeikis pirmą kartą „Žalgirio“ arenoje stos prieš savo buvusią komandą.

Penktadienį vakare „Žalgiris“ (11/15) namuose priims praėjusio sezono Eurolygos finalininkus ir sieks 4-os pergalės paeiliui.

Ketvirtadienį į Kauną atvykęs I. Brazdeikis „BasketNews“ žurnalistui Dominykui Meškauskui patvirtino, jog jei bus sveikas, vasarą tikrai padės Lietuvos rinktinei olimpinėje atrankoje Puerto Rike.

„Tikrai būsiu, jei kūnas leis ir jausiuosi gerai, tuomet neabejotinai (prisijungsiu)“, – užtikrintai sakė krepšininkas.

Legionieriumi tapusio lietuvio statistika Eurolygoje – kukli: po 4 taškus (40 proc. dvitaškių, 20 proc. tritaškių ir 75 proc. baudų), 2 atkovojamus kamuolius ir 3 rezultatyvius perdavimus per rungtynes.

Visgi OLY susidūrus su traumomis I. Brazdeikio indėlis kiek padidėjo: du iš paskutinių trijų susitikimų jis užbaigė su dviženkliu rezultatyvumu – suvertė po 11 taškų į ALBA ir Miuncheno „Bayern“ krepšį.

Vadovaujami A. Trinchieri žalgiriečiai prie savų tribūnų nuskriaudė Berlyno ALBĄ (77:71), Stambulo „Fenerbahčę“ (98:75) ir „Anadolu Efes“ (96:70) bei Atėnų „Panathinaikos“ (80:68).

Apskritai naujaisiais metais startavusiame antrajame rate Lietuvos čempionai į priekį praleidžia tik „Barceloną“ (7-2) ir kartu su „Real“, „Panathinaikos“, „Monaco“ bei tuo pačiu „Olympiakos“ dalinasi 2-6 pozicijas (visi – po 6-3).

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA