Skelbiama, ką daryti su įsigytais bilietais į LP koncertą Kaune | Kas vyksta Kaune

Skelbiama, ką daryti su įsigytais bilietais į LP koncertą Kaune

Laura Pergolizzi (LP) / T. Vinicko nuotr.

Kovo 4-ąją Kaune turėjęs įvykti garsiosios JAV dainininkės LP koncertas atšauktas po netikėto atlikėjos akibrokšto. Šiandien paskelbta informacija, ką daryti su įsigytais bilietais.

Kaip jau buvo skelbta, dėl 2024 m. vasario 26 d. socialinėje erdvėje pasirodžiusios atlikėjos LP politinės provokacijos, UAB „Medusa Concert“ priėmė sprendimą nutraukti renginio organizavimą, kuris „Žalgirio“ arenoje turėjo įvykti š. m. kovo 4 d.

„Žalgirio“ arenos socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje šiandien paskelbta, kad dėl susiklosčiusios situacijos įsigytus bilietus į neįvyksiantį koncertą galima grąžinti arba keisti bilietais į kitą renginį, kurį organizuoja „Medusa Concert“.

Internetinėje „Žalgirio“ arenos svetainėje pažymėta, jog pageidautinas būdas – bilietų keitimas kitais, o ne pinigų grąžinimas. Taip pat dėl bilietų keitimo ar pinigų grąžinimo prašoma užpildyti specialią formą, kurią rasite internetinėje „Žalgirio“ arenos svetainėje.

Kaip rašoma, bilietai pakeičiami per 14 d. po prašymo pateikimo (parenkami didesnės arba tos pačios vertės bilietai, negu jau turimi), o bilietų keitimo procedūra bus pradėta ne vėliau kaip kovo 3 d.

Norint bilietus grąžinti ir atgauti pinigus, specialioje formoje reikia nurodyti „Noriu susigrąžinti pinigus“. Pinigai grąžinami per 14 d. po prašymo pateikimo, o pinigų grąžinimo procedūra bus pradėta ne vėliau kaip š. m. kovo 7 d.

„Pinigų grąžinimas bus vykdomas iki š. m. balandžio 30 d. Bilietų keitimas bus vykdomas iki š. m. gruodžio 31 d.“, – skelbia „Žalgirio“ arena.

Kas vyksta Kaune“ primena, kad koncertas „Žalgirio“ arenoje atšaukiamas reaguojant į atlikėjos socialiniuose tinkluose pasidalintą vaizdo įrašą, kuriame ji dėvi rusų simbolika pažymėtą ir Rusijos gerbėjų padovanotą džemperį bei džiaugiasi jų įteikta atvirute, datuota vasario 24 d. – per antrąsias agresoriaus įsiveržimo į Ukrainą metines.

Ir nors „Žalgirio“ arena pareiškė pasiruošusi LP koncertą atšaukti, renginį organizuojantys „Medusa Concert“ antradienį skelbė tam pagrindo nematantys. Koncerto organizatorius „Medusa concert“ socialiniuose tinkluose taip pat užblokavo ir visų įrašų komentarus, susijusius su LP pasirodymu Kaune.

Pasak M. Vedricko, „Žalgirio“ arena apgailestauja dėl susiklosčiusios situacijos. Nuostoliai taip pat laukia ir renginio organizatorių „Medusa Concert“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA