Nelaimė Kauno rajone: sudegusiame kemperyje rastas žmogaus kūnas | Kas vyksta Kaune

Nelaimė Kauno rajone: sudegusiame kemperyje rastas žmogaus kūnas

Kauno rajone, užgesinus kemperyje kilusį gaisrą, rastas vyro kūnas. Gaisro priežastis – neatsargus elgesys su ugnimi.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį, apie 01.30 val., Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba sulaukė pranešimo, kad Giraitės kaime, Topolių gatvėje dega pastatas, galimai angaras.

Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, aptvertoje teritorijoje kažkas degė atvira liepsna. Patekus į teritoriją pastebėta, kad atvira liepsna degė vilkikas ir mikroautobusas, buvo pradėję degti angaro vartai.

Likvidavus gaisrą tarp automobilio ir vilkiko rasti visiškai sudegę du prikabinami nameliai – kemperiai. Viename iš jų rastas stipriai apdegęs žmogaus kūnas.

Nelaimės metu visiškai sudegė du prikabinami nameliai, mikroautobusas „VW Transporter“ ir vilkikas „Scania“. Stipriai apdegė angaro mediniai vartai, toliau į pastatą degimas neišplito.

Policijos departamento duomenimis, kemperyje, kuriame kilo gaisras, rastas sudegęs, galimai 1978 metais gimusio vyro, kūnas. Gaisro priežastis – neatsargus elgesys su ugnimi.

Teisėsauga pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA