Kauno rajoną užplūdo istorinės technikos gerbėjai | Kas vyksta Kaune

Kauno rajoną užplūdo istorinės technikos gerbėjai tiesioginės transliacijos įrašas

Vasario 25-ąją, sekmadienį, į Kauno rajone (Akademijoje) vykstančią Retro mugę renkasi istorinės technikos gerbėjai. Čia jie gali ne tik apžiūrėti ir pasigrožėti įvairaus tipo senovinėmis transporto priemonėmis, bet ir patys šį bei tą nusipirkti.

Kaip skelbia renginio organizatoriai Retromobile Lietuva, mugė vyksta nuo pat 8.00 val. Akademijoje, Parko gatvėje.

Pranešama, kad istorinio transporto renginyje „Retro mugė žiema 2024“ galima įsigyti reikiamą detalę savo istoriniam automobiliui / motociklui; įsigyti reikiamą įrangą transporto restauravimui; parduoti nereikalingas dalis; įsigyti pageidaujamą istorinę transporto priemonę.

Be to, šiame renginyje puiki galimybė susipažinti ir rasti ryšių bei kontaktų su istorinės technikos entuziastais ir bendraminčiais.

Retro mugėje vyksta susitikimas su tarptautinio ralio „Monte Carlo Historique“ dalyviu Andriumi Vaitekūnu bei jo automobiliu VW Karmann Ghia, 1974 m. Taip pat vyksta ir istorinio-elektrinio automobilio pristatymas.

Seminare-konferencijoje laukia šios temos:

11.00 val. tema: „Istorinis transportas Lietuvoje, 2023 metų apžvalga“. Pranešėjas Ramūnas Kardelis.

12.00 val. tema: „2024 metų istorinių sportinių automobilių lenktynės. Varžybos, datos, techniniai reikalavimai ir kt.“ Pranešėjas Vidmantas Pociūnas.

13.00 val. tema: „FIVA Lietuvoje“. Pranešėjas Mindaugas Skauminas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA