Parodų savaitgalis Kaune: grožis ir dekoratyvinė kosmetika, medicina ir sveikata bei nemokami renginiai lankytojams | Kas vyksta Kaune

Parodų savaitgalis Kaune: grožis ir dekoratyvinė kosmetika, medicina ir sveikata bei nemokami renginiai lankytojams

Organizatorių nuotr.

Jau šį savaitgalį – vasario 23-25 dienomis – Kauno „Žalgirio“ arenoje apsilankyti kviečia net du renginiai – skirti rūpintis savo grožiu ir sveikata. Paroda „Beauty Expo 2024“ lankytojus pakvies atrasti visas grožio, profesionalios dekoratyvinės, veido, kūno, plaukų ir nagų priežiūros priemonių naujienas. Išskirtines grožio paslaugas lankytojams čia pristatys bei nemokamai konsultuos talentingiausieji grožio srities meistrai ir profesionalai. Tuo pačiu metu, didžiausioje šalies arenoje vyks ir medicinos, sveikatos ir sveikatinimo paroda „Sveikatos dienos 2024“. 15-tąjį kartą vyksianti paroda lankytojams pristatys medicinos, sveikatos, reabilitacijos, sveikos gyvensenos ir mitybos naujoves.

Paroda „Žalgirio“ arenoje / Organizatorių nuotr.

Paroda „Beauty Expo 2024“: trys grožio naujienų dienos, meistrų pasirodymai, ypatingos akcijos ir pasiūlymai

Paskutinį žiemos savaitgalį vyksiančioje grožio šventėje, lankytojai ras ne tik žymiausius veido ir kūno, dekoratyvinės kosmetikos prekių ženklų bei plaukų priežiūros ir modeliavimo priemonių atstovus, bet ir – talentingiausius grožio srities meistrus ir profesionalus. Čia lankytojai galės atrasti aktualiausius rinkoje nagų priežiūros produktus, įrankius ir paslaugas, kirpyklų ir grožio salonų priemones, antakių ir blakstienų priežiūros tendencijas ir technikas, parfumerijos bei juvelyrikos naujienas.

Paroda „Žalgirio“ arenoje / Organizatorių nuotr.

Lankytojai parodoje ras daugiau nei pusantro šimto Lietuvoje ir užsienyje populiarų prekių ženklų, o juos pristatantys atstovai suteiks vertingas, nemokamas konsultacijas, padėsiančias išsirinkti tinkamiausius produktus ar procedūras. Tik parodos metu, lankytojai galės pasinaudoti ir išskirtine galimybe vietoje išmėginti paslaugas ar procedūras, pasinaudoti akcijomis ir nuolaidomis.

Paroda „Žalgirio“ arenoje / Organizatorių nuotr.

Nemokamai profilaktiškai pasitikrinti veido odos būklę, išmėginti plaukelių šalinimo procedūras Aleksandrito lazeriu bei HIFU procedūrą, parodoje bus galima „ERA ESTHETIC“ stende, o „Visų Šventų Tattoo“ tatuiruočių studija visas tris parodos dienas, už specialią kainą, pakvies pasipuošti savo kūną skirtingų stilių, mažomis tatuiruotėmis.

Apie grožio profesionalams labai aktualią temą – pardavimus grožio srityje – susipažinti pakvies grožio srityje žinoma ir daugiau nei 25-erius metus dirbanti lektorė ir mentorė – Asta Mažeikienė.

Tradiciškai, parodos „Beauty Expo 2024“ metu, vyks Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos (KIGSA) organizuojamas čempionatas, kuris šiemet – yra jubiliejinis, 15-tasis. Parodos metu, taipogi vyks vyriškų kirpimų konkursas „Barber Battle 2024“, manikiūro ir pedikiūro meistrų konferencija „KIGSA Nails Conference 2024“ bei blakstienų srities specialistams skirta konferencija „Lash 2024“.

Visą parodos „Beauty Expo 2024“ nemokamų renginių programą, rasite paspaudus šią nuorodą.

Paroda „Sveikatos dienos 2024“: daugiau nei 100 įmonių ir 50 nemokamų renginių lankytojams

Kaip ir kasmet, medicinos, sveikatingumo ir reabilitacijos paroda „Sveikatos dienos 2024“ į „Žalgirio“ areną suburs geriausius sveikatos sektoriaus specialistus – gydytojus, sveikatai skirtų priemonių, prietaisų ir produktų gamintojus, sveiką gyvenseną puoselėjančių paslaugų teikėjus, sveikos mitybos specialistus, psichologus, alternatyviosios medicinos puoselėtojus, visuomeninių organizacijų specialistus.

Paroda „Žalgirio“ arenoje / Organizatorių nuotr.

Parodoje lankytojams bus teikiamos nemokamos specialistų konsultacijos, leidžiančios geriau suprasti šiandien rinkoje prieinamas sveikatos, sveikatinimo, reabilitacijos galimybes ir atrasti tai, kas tinkamiausia būtent Jums ir Jūsų šeimai. Visą parodos savaitgalį, LSMU Kauno klinikų bei LSU Lietuvos sporto universiteto mobiliojoje tyrimų laboratorijoje bus atliekami nemokami tyrimai. Parodos lankytojai galės įsigyti sveiko maisto, vitaminų ar papildų sveikatai ir gerai savijautai palaikyti.

Paroda „Žalgirio“ arenoje / Organizatorių nuotr.

„Sveikatos dienos 2024“ lankytojai neturėtų praleisti progos apsilankyti ir nemokamuose, visas tris parodos dienas vyksiančiuose renginiuose: paskaitose, seminaruose, diskusijose, praktiniuose užsiėmimuose. Daugiau nei 50-tyje renginių bus diskutuojama plastinės chirurgijos, psichologinės sveikatos, sveikos ir subalansuotos mitybos, miško terapijos ir muzikinių užsiėmimų teikiamą naudą, būdus stiprinti imuninę sistemą ir kitomis, kiekvienos šeimos sveikatai aktualiomis temomis.

Parodos „Sveikatos dienos 2024“ metu, „Nordclinic“ plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojų dr. Gedimino Samulėno ir Manto Kievišo paskaitose, bus diskutuojama itin aktualiomis temomis – plastinės chirurgijos galimybes, būdus pristabdyti amžiaus įtaką išvaizdai bei individualumo išlaikymą.

Antrus metus iš eilės, parodoje vyks ir didžiulio dalyvių bei lankytojų dėmesio susilaukusios, jau VII-osios pirties bendruomenės organizuojamos „Lietuvos mėgėjų vanojimo varžytuvės“ bei išskirtinis renginys – „Thalissi Baltija“ organizuojama tarptautinių Baltijos masažo čempionatų lyderių parodomoji programa – „Baltijos masažo žvaigždžių valanda 2024“/„Baltic Massage Superstar Shine 2024“. Renginio metu, vyks geriausių šalies masažo meistrų pasirodymas „Pakeliui į žvaigždes“, geriausių masažo meistrų Thalissi Shinrin Yoku (Maudynės miške) programos pristatymas, diskusija apie gamtos ir miško terapiją – kaip receptą šiuolaikinių žmonių sveikatai.

Paroda „Žalgirio“ arenoje / Organizatorių nuotr.

Visą parodos „Sveikatos dienos 2024“ nemokamų renginių programą, rasite paspaudus šią nuorodą.

Parodos „Sveikatos dienos 2024“ ir „Beauty Expo 2024“ nemokamos neįgaliesiems, senjorams, lankytojams su POLA kortele ir vaikams iki 10 metų (tik su suaugusiųjų priežiūra). Visi įsigijusieji bilietą į parodas „Sveikatos dienos 2024“ ir „Beauty Expo 2024“ galės apsilankyti abiejose šiose parodose.

Daugiau sužinoti apie šias ir kitas UAB „Ekspozicijų centro“ organizuojamas parodas, galite: www.parodos.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA