Kauno rajone Šv. Valentino dienos proga pasveikintas 100-tasis metų kūdikis (foto) | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone Šv. Valentino dienos proga pasveikintas 100-tasis metų kūdikis (foto)

Kauno rajone - 100-tasis metų kūdikis / KRS nuotr.

Meilės, Šv. Valentino dieną Kauno rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje pasveikintas 100-tasis šių metų Kauno rajono kūdikis – Odrė Veikelytė iš Zapyškio seniūnijos.

Sausio 31 dieną gimusi Odrė – Gerdos ir Lauryno Veikelių pirmagimė. Mažylės tėveliai juokavo, kad jų vos dviejų savaičių dukra jau pasiekusi daugiau, nei tėvai, tapo jubiliejiniu kūdikiu.

Iš Žemaitijos, Mažeikių rajono kilusi Gerda su vyru susipažino universitete. „Taip ir keliaujame kartu gyvenime“, – tvirtino moteris. Porą jungia ir darbas, tarnystė žmonėms ir savo valstybei – abu yra policijos pareigūnai, teigiama Kauno rajono savivaldybės pranešime.

Kauno rajone Veikelių šeimyna gyvena kelerius metus. „Mano vyras kaunietis, bet abu žinojome, kad norime gyventi nuosavame name, turėti savos žemės, kad mus suptų gamta. Vos pamatę namą supratome, kad tai mūsų namai, užteko 10 minučių. Kiti batus ilgiau renkasi. Už kelių dienų, vasario 16-ąją bus dveji metai, kai gyvename Zapyškio seniūnijoje“, – pasakojo G. Veikelė.

Odrės tėvai užsiminė, kad dukros vardas nėra susijęs su pasaulyje žinoma aktore Audrey Hepburn. „Nežinau, iš kur atsirado šitas vardas. Tiesiog važiuojant automobiliu jis man šovė į galvą. Tikrai nesu šios aktorės darbų gerbėja“, – aiškino mergaitės mama.

G. Veikelė sakė, kad gimus dukrai pirmosios savaitės nebuvo lengvos, todėl naujai iškepta mama džiaugėsi ir didžiavosi, kad mažylė vizito į Raudondvario dvarą metu puikiai laikėsi, neverkė.

Į Raudondvario dvarą pasveikinti šeimynos atvyko Kauno rajono savivaldybės vicemerė Raminta Popovienė. Ji tėveliams įteikė kūdikio knygą, kurioje jie galės fiksuoti svarbiausias dukros gyvenimo akimirkas ir tradiciškai dovanojamą kūdikio kraitelį. Taip pat šeimai buvo perduoda ir Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro dovana – nemokamas 1 val. plaukimas laivu „Zapyškis“.

„Sveikinu naują Kauno rajono gyventoją. Linkiu Odrei augti sveikai, linksmai ir laimingai, o tėveliams ramių naktų“, – linkėjo vicemerė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA