Įsiaudrinę vyrai konfliktą kumščiais sprendė vidury judraus Islandijos plento | Kas vyksta Kaune

Įsiaudrinę vyrai konfliktą kumščiais sprendė vidury judraus Islandijos plento

Antradienio vakarą naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukė vaizdo medžiagos, užfiksuotos A1 kelyje, Islandijos plente. Joje matyti ant važiuojamosios kelio dalies gulintys asmenys. Aiškėja, kad bevažiuojant automobilyje įsiplieskęs konfliktas įsiveržė ir į lauką.

Mįslingu vaizdo įrašu pasidalinęs kaunietis nedaugžodžiavo, nurodė, kad vaizdo medžiaga užfiksuota netoli prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) duomenimis, vakar apie 21.50 val. Kaune, Islandijos plente, automobilyje „Toyota Prius“ kilo konfliktas, kurio metu vyras (g. 1968 m.) trenkė automobilyje buvusiam vyrui (gim. 1975 m.), automobiliui sustojus ir išlaipinus smurtavusį asmenį, šis smurtavo toliau.

Smurtavusiam vyrui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,77 prom.

Dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo Kauno apskr. VPK pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal LR BK 140 str.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas sukėlė žmogui fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA