Kauno „Žalgirio“ sirgaliai išpirko visus bilietus į rungtynes su „Fenerbahce“ | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ sirgaliai išpirko visus bilietus į rungtynes su „Fenerbahce“

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Po penkerių išvykos rungtynių iš eilės Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šią savaitę sugrįš rungtyniauti į sausakimšą „Žalgirio“ areną – išparduoti visi bilietai į šį penktadienį Kaune vyksiantį mačą su Stambulo „Fenerbahce“ komanda.

Sausio 19-ąją Eurolygos 22-ojo turo susitikime žiūrovų lauks intriguojanti dvikova tarp naujojo „Žalgirio“ trenerio Andrea Trinchieri ir šešerius metus Kaune besidarbavusio Šarūno Jasikevičiaus.

Tai jau 27-as kartas iš eilės, kai žalgiriečiai Eurolygos namų rungtynes žais pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje.

Naujuosius metus Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pradėjo pergalingomis rungtynėmis namuose su Berlyno ALBA, o po to dėl „Žalgirio“ arenoje vykusio Europos dailiojo čiuožimo čempionato trejas Eurolygos ir dvejas „Betsafe-LKL“ rungtynes žaidė išvykose.

Kita artimiausia proga gyvai išvysti Lietuvos čempionų dvikovą Eurolygoje pasitaikys sausio 31 d., kai žalgiriečiai susitiks su Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkais.

Be to, sausio 21-ąją „Žalgirio“ arenoje laukia Citadele KMT ketvirtfinalio etapo atsakomasis mačas su Vilniaus „Wolves“ ekipa.

Taip pat, Kauno „Žalgiris“ kartu su ilgamečiu partneriu „West Express“ kviečia komandą palaikyti Eurolygos išvykos rungtynėse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA