Kauniečiai perspėja vairuotojus: kelyje – betono gabalai | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai perspėja vairuotojus: kelyje – betono gabalai

/ „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Penktadienio rytą „Kas vyksta Kaune“ grupėje moteris perspėjo vairuotojus, jog po Akademijos viaduku važiuojamoji kelio dalis nuberta betono gabalais. Kaip praneša skaitytojai, vietoje stovi trys apgadinti automobiliai.

„Po Akademijos viaduku betono gabalai nukritę, visas kelias nubertas, jau keletas mašinų pervažiavo ir stovi su avariniais…

Panašu į suskaldytas, išmėtytas trinkeles. Žodžiu, būkit LABAI atsargūs. Kam reiktų pranešti, kad pašalintų kliūtis nuo kelio?“ – „Kas vyksta Kaune“ grupėje vairuotojus perspėjo moteris.

Vairuotojai svarstė, kad kliūtys ant kelio atsirado dėl byrančio viaduko, tačiau ant jo nepastebėta jokių įtrūkimų, jis neseniai kapitališkai suremontuotas.

„Pirminiais duomenimis, iš automobilio, vežančio trinkeles, važiuojant per viaduką išbyrėjo dalis krovinio, bet vairuotojas to galimai nepastebėjo ir nuvažiavo toliau.

Išvažiuojantys iš Akademijos link Kauno patenka į pavojingą situaciją, nes pamato kliūtį per vėlai. Vietoje jau stovi trys automobiliai su prakirstomis padangomis“, – naujienų portalui pranešė skaitytojas.

Kelyje betono gabalus pervažiavęs vairuotojas sakė, jog susistabdęs pakeliui važiuojantį policijos ekipažą prašė pažymėti pavojingą vietą, tačiau pareigūnai informavo, kad į įvykio vietą atvažiuos kitas ekipažas, kuris ir pažymės.

Naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu (AVPK), budintis pareigūnas patvirtino, kad pranešimas apie įvykį buvo gautas, policijos pareigūnai yra nuvykę į vietą.

„Kolegos nusiųstos ir „Kelių priežiūra“ važiuos darbus atlikti. Apie apgadintus automobilius informacijos nėra. Pagrindinius gabalus nuo kelio patraukė pareigūnai ir dar važiuos valyti kelią, kas atsakingi už magistralinius kelius“, – informavo Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA