Baltų prospekte sudaužyti du automobiliai: neišėmė posūkio | Kas vyksta Kaune

Baltų prospekte sudaužyti du automobiliai: neišėmė posūkio

Skaitytojo nuotr.

Pirmadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija apie rimtą avariją Baltų prospekto žiedinėje sankryžoje. Čia smarkiai apgadinti du lengvieji automobiliai.

Avarija apie 19.40 val. įvyko Baltų prospekto ir Prūsų gatvės žiedinėje sankryžoje. Kaip nurodė kaunietis, eismo įvykyje dalyvavo automobiliai „Volvo“ ir „Volkswagen“. Pirmojo visiškai sudaužytas priekis, antrasis gavo smūgį į šoną.

Iš sniege likusių žymių matyti, kad viena transporto priemonė posūkyje išlėkė į Baltų prospekto skiriamąją juostą. „Golf“ kelionė baigėsi ant pėsčiųjų tako, „Volvo“ tik per plauką nekliudė stulpo.

Liudininko teigimu, tuoj po smūgio iš kiekvieno automobilio išlipo po kelis žmones, avarijos dalyviai fiksavo padarinius. Vis dėlto, netrukus įvykio vieta ištuštėjo.

Kol kas neaišku, kas kaltas dėl avarijos. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešimo apie šią avariją neregistravo – greičiausiai, dalyviai dėl aplinkybių sutarė patys, o nukentėjusių nebuvo.

Pasak liudininko, buvo sustojusi pro šalį važiavusi greitoji medicinos pagalba, tačiau avarijos dalyviai medikų pagalbos atsisakė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA