Kauno turbožiede – „Mercedes“ ir „Volkswagen“ turbosusidūrimas | Kas vyksta Kaune

Kauno turbožiede – „Mercedes“ ir „Volkswagen“ turbosusidūrimas

Skaitytojo nuotr.

Sekmadienį popiet naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pranešė apie Šilainiuose, Žiemgalių gatvės ir Baltų prospekto žiedinėje sankryžoje (turbožiede) įvykusią dviejų automobilių avariją. Policijos duomenimis, sužeistųjų pavyko išvengti.

„Avarija Žiemgalių gatvės ir Baltų prospekto žiedinėje sankryžoje“, – eismo įvykio nuotrauka pasidalijo naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) pranešimą apie įvykusią avariją gavo 13.33 val.

„Gautas pranešimas, kad susidūrė „Mercedes“ ir „Volkswagen“ automobiliai. Turimais duomenimis, sužeistų asmenų nėra“, – pakomentavo budinti Kauno AVPK pareigūnė.

Policijos ekipažas, 13.45 val. duomenimis, nuvyko į įvykio vietą. Kol kas išsamesnės informacijos dėl avarijos aplinkybių nėra.

Primename, kad pirmosios Kaune turbožiedinės sankryžos įrengimo darbai visiškai baigti 2017-aisiais metais. Ovalo formos sankryžoje eismo srautai atskiriami dar prieš įvažiuojant į žiedinę sankryžą, todėl važiuojant sankryža ir išvažiuojant iš jos vairuotojams persirikiuoti nebereikia.

Kaip anksčiau komentavo Kauno Kelių policijos valdybos viršininkas Danas Česnauskas, žiedinės sankryžos įrengimas padės išvengti skaudžių nelaimių. Statistikos duomenimis, 2014–2015 metais Lietuvos žiedinėse sankryžose nežuvo nei vienas žmogus. 2012-2016 metais Baltų prospekto ir Žiemgalių gatvės sankryžoje įvykusių eismo įvykių metu sužaloti keturi žmonės.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA