Kauniečiai džiaugiasi žiemos pramogomis | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai džiaugiasi žiemos pramogomis

Šeštadienį būrys kauniečių sugūžėjo žiemos pramogomis džiaugtis ant Kleboniškio miške esančios nuokalnės, netoli autostrados. Čia šeštadienio popietę veiksmas virte verda.

Šiltai apsitaisę ir pasirūpinę gera nuotaika nemokama pramoga pačiame mieste džiaugiasi ir suaugusieji, ir vaikai, atvykę smagiai pačiužinėti į kauniečių jau nuo seno mėgstamą vietą. Ir nors ji yra netoli autostrados, tačiau nepavojingoje nusileidimams su rogutėmis vietoje.

Atvykęs į Kleboniškį žiemos džiaugsmu čia užsikrės kiekvienas – atmosfera čia draugiška, o ir vieta ideali aktyviam laisvalaikio praleidimo būdui, pabendravimui su kauniečiais. Tereikia griebti rogutes ar čiuožynes, šiltos arbatos, nepabijoti šaltuko ir į valias mėgautis žiemiškais malonumais.

Kaip skelbė Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba, šeštadienio dieną bus be žymesnio sniego, vėjas šiaurinių krypčių, 5-10 m/s. Aukščiausia temperatūra 4-9, šiaurės rytiniuose rajonuose vietomis 10-12 laipsnių šalčio.

Sekmadienį sniego taip pat nežadama. Vėjas šiaurės rytų, rytų, 5-10 m/s. Temperatūra naktį 13-18, šiaurės rytiniuose rajonuose kai kur 19-23 laipsniai šalčio, dieną bus 9-14, o kai kur ir 15-17 laipsnių šalčio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA