Kauno centre prasidėjus snieguotam pikui – automobilių mėsmalė | Kas vyksta Kaune

Kauno centre prasidėjus snieguotam pikui – automobilių mėsmalė

Ketvirtadienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai dalijasi vaizdais iš miesto gatvių, kur, kaip teigia, prasidėjus snieguotam pikui, matoma tikra automobilių mėsmalė. Kauno policija praneša, kad pranešimų apie eismo įvykius gaunama daug.

„Mėsmalė, juostų nesimato, visi važiuoja kaip 5 juostom. Norėčiau atkreipti dėmesį į debilus, kurie pirma suka prieš nosį ir tada posūkį rodo. „Tesla“ vos neįdriftino į kitas maškes.

Baisu, nevalyta, kur kelininkai? Kur Maroko druskos kvapas? Slidu, žmonės nesupranta kaip tą mašiną valdyt. TRA-GE-DI-JA“, – užfiksuotais vaizdais Kauno gatvėse dalijosi kaunietė.

Su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ vaizdo medžiaga pasidalijusi kaunietė teigė, kad įkalnės nubarstytos ir neslidžios.

„Įkalnes galiu pagirti, nubarstytos, neslidžios. Tie, kur ties lampais autostradoj strigo, tai galimai nepagirtų“, – eismo sąlygas komentavo portalo skaitytoja.

„Kas vyksta Kaune“ grupėje dar viena moteris dalijosi įspėjimu vairuotojams, kad šie būtų itin atsargūs: „Kaune keliai suplaktas pašalęs sniegas, „Via Baltica“ link „Megos“ fūrinimas lėtai… Būkit atsargūs“.

„Centras užsikimšęs, kur įprastai tokiu metu nebūna užsikimšęs. Nuo Aleksoto kalno labai nekokia situacija“, – pastebėjo dar vienas portalo skaitytojas.

Minėtoje grupėje vairuotojai taip pat dalijasi informacija, kad automobiliai dėl slidžios kelio dangos neužkyla Amalių aplinkkelyje nuo Petrašiūnų, nuo Lampėdžių link „Megos“, Ateities plente.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ susisiekė su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budinčiu pareigūnu, kuris tikino, kad pranešimai apie eismo įvykius Kauno mieste plūsta.

Kaip jau skelbėme, dėl slidžios kelio dangos ketvirtadienį popiet Šilainių mikrorajone, Baltų prospekte, susidūrė lengvasis ir sunkiasvoris automobiliai. Vienas asmuo skundėsi peties skausmu, todėl, policijos teigimu, jis išvežtas į gydymo įstaigą.

Apie 15 val. „Kas vyksta Kaune“ grupėje taip pat pasidalinta avarijos vaizdu iš Šv. Gertrūdos ir Birštono gatvių sankryžos, kur susidūrė du lengvieji automobiliai.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA