Ugniagesių pajėgos išskubėjo į Chemijos gatvę | Kas vyksta Kaune

Ugniagesių pajėgos išskubėjo į Chemijos gatvę

Trečiadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ pasiekė atvira liepsna degančio pastato vaizdai. BPC duomenimis, užsiliepsnojo ūkinis statinys.

Medžiaga, kurioje matyti kylantys juodi dūmai ir atvira liepsna, naujienų portalą pasiekė apie 13.45 val. Kaip nurodė skaitytojas, šį vaizdą jis užfiksavo iš Petrašiūnų.

„Kas vyksta Kaune“ apie 14 val. taip pat sulaukė skaitytojo skambučio – dūmus jis pastebėjo iš Draugystės gatvės ir susirūpino, ar tik ne dar viena nelaimė „Dirbtiniame pluošte“.

Bendrasis pagalbos centras (BPC) prieš 14 val. informavo, kad 13.35 val. skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie Kauno mieste, Chemijos gatvėje atvira liepsna degantį ūkinį pastatą.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno miesto priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Papildyta 14.24 val.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė žiniasklaidai Džiuginta Vaitkevičienė patikslino, kad pajėgos išvyko pagal antrą pajėgų išsiuntimo numerį, kai reaguoja 4-5 autocisternos.

Užsidegęs ūkinis pastatas – 12×6 m ploto. Apie nukentėjusius žmones ar padarytą žalą duomenų kol kas nėra.

Papildyta 16.20 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pakomentavo D. Vaitkevičienė, 15.56 val. jau buvo paskelbta gaisro likvidacija.

Chemijos gatvėje ribojamas eismas / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ grupės nariai apie 15.40 val. taip pat pranešė, kad Chemijos gatvėje, atkarpoje tarp Medšarkių ir Kryžiasnapių takų policijos pareigūnai laikinai ribojo eismą.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA