Kauno rajone pasveikintas 1200-tasis šių metų kūdikis | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone pasveikintas 1200-tasis šių metų kūdikis

Prabėgus gražiausioms metų šventėms, džiugios nuotaikos Kauno rajone nesibaigia. Trečiadienį Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 1200-tasis šių metų kūdikis. Juo tapo gruodžio 6 d. gimęs Sandros ir Klaido Kazlauskų sūnus Noelis.

Ringauduose gyvenančių Kazlauskų mažylis – antras vaikas šeimoje. Tėveliai pastebi, kad antrą vaiką auginti paprasčiau, viskas jau žinoma ir aišku, todėl ir pagalbos reikia mažiau, rašoma Kauno rajono savivaldybės pranešime žiniasklaidai.

„Noelis – labai ramus berniukas. Miega ir valgo gerai, todėl negalime sakyti, kad pavargstame. Atrodo, kad su antru vaiku automatiškai mažiau rūpesčių “, – pirmosiomis nuotaikomis dalinosi tėveliai.

Visgi mama pastebi, kad daugiau kaip 4 metais už broliuką vyresnei sesei Elzei reikėjo kelių dienų apsiprasti, kad šeimą papildė naujas narys. Dabar brolio priežiūroje mergaitė yra viena pagrindinių pagalbininkių.

Sandros ir Klaido Kazlauskų šeima / KRS nuotr.

Iš Panevėžio kilusi Sandra ir alytiškis Klaidas susipažino VDU Žemės ūkio akademijoje, kur studijavo ekonomiką. Bendrą gyvenimą drauge kurti nusprendę Kazlauskai jau 7 metus gyvena Ringauduose. Šiuo metu Klaidas dirba vadybininku, Sandra – buhaltere.

Pasveikinti šeimynos atvykę Kauno rajono vicemerė Raminta Popovienė ir Administracijos direktorius Šarūnas Šukevičius tėveliams įteikė tradiciškai dovanojamą kūdikio kraitelį ir kūdikio knygą, kurioje jie galės fiksuoti svarbiausias sūnaus gyvenimo akimirkas. Taip pat šeimai buvo perduota ir Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro dovana – nemokamas 1 val. plaukimas laivu „Zapyškis“.

„Mes visada labai džiaugiamės, kad Kauno rajonas vis didėja gyventojų skaičiumi. Linkime, kad Noelis augtų sveikas, stiprus ir didelis, o užaugęs savo namais taip pat pasirinktų Kauno rajoną“, – linkėjo vicemerė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA