Kalėdinė nuotaika atėjo į žalgiriečių namus | Kas vyksta Kaune

Kalėdinė nuotaika atėjo į žalgiriečių namus

„BC Žalgiris“ „Facebook“ puslapio nuotr.

Kauno „Žalgiris“ per kelias pastarąsias dienas pasidalino šventinėmis krepšininkų nuotraukomis. Jose – šilti žalgiriečių kadrai prie kalėdinės eglutės ir iš šventinių fotosesijų.

Klubas parodė, kaip Kalėdas su šeimomis švenčia Lukas Lekavičius, Arnas Butkevičius, Laurynas Birutis, Kevarriusas Hayesas, fizinio parengimo treneris Justinas Grainys.

„Žalgirio“ žaibas makvynas surengė kalėdinę fotosesiją studijoje, o amerikietis „centras“ pasirodė su šventine pižama. Kam kompaniją palaikė atžalos, kam pūkuoti keturkojai.

Primename, kad K. Hayesui kartu su Keenanu Evansu, A. Butkevičiumi ir Egle Jurgaityte taip pat teko paragauti tradicinių lietuviško Kūčių ir Kalėdų stalo patiekalų.

Keenanui itin patiko silkė, o Kevarriusui – lašiša, abu amerikiečiai mėgavosi maltos mėsos vyniotiniais, kūčiukais, nepaniekino aguonpienio, nors pripažino, kad kvapas ne itin keliantis apetitą.

Žalgiriečiai susipažino su lietuviškomis švenčių tradicijomis ir burtais, skyrė linkėjimus „Žalgirio“ gerbėjams.

„Mėgaukitės Kalėdomis su savo šeimomis, likite sveiki ir sėkmės kitais metais“, – sakė A. Butkevičius, pritardamas ir komandos draugams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA