Pasaulinės ateities link: „Theca Furniture“ tampa „Actona Lithuania“ | Kas vyksta Kaune

Pasaulinės ateities link: „Theca Furniture“ tampa „Actona Lithuania“

Organizatorių nuotr.

Gerai žinoma minkštųjų baldų gamybos įmonė „Theca Furniture“ nuo 2024 m. sausio 2 d. keičia pavadinimą į „Actona Lithuania“. Šis pokytis siunčia stiprų ir svarbų signalą, kuris rodo, jog bendrovė žengia dar vieną žingsnį link integracijos su įmonės akcininkais – globalia baldų korporacija „Actona Group“.

Pavadinimo keitimas atvers kelią Lietuvos „Actona“ grupės padaliniui augti ir išnaudoti savo pasaulinį potencialą.

„Actona Lithuania“ generalinė direktorė Jurgita Mišeniovienė aiškina: „Manau, kad tai yra natūralus mūsų įmonės vystymasis, ir džiaugiuosi, jog dabar galime vizualiai parodyti, kad esame „Actona“ grupės dalis – tai, be kita ko, atvers mums naujas duris ir padės tapti labiau atpažįstamiems.“

„Actona Lithuania“ generalinė direktorė Jurgita Mišeniovienė / Organizatorių nuotr.

Vietinė veikla ir pasauliniai siekiai

Nors bendrovė pakeitė pavadinimą į „Actona Lithuania“, įmonė ir jos pagrindinė veikla išlieka ta pati.

Nuo 2021 m., kai „Theca Furniture“ tapo „Actona“ grupės dalimi, didžiausias dėmesys buvo skiriamas sinergijos ieškojimui ir bendradarbiavimo stiprinimui tarp padalinių Lietuvoje, Lenkijoje, Ukrainoje, Kinijoje ir Danijoje.

Šis darbas bus tęsiamas toliau, nes „Actona Group“ dar intensyviau sutelks dėmesį į vieningos grupės veikimą ir sieks savo vizijos – tapti didžiausią pridėtinę vertę kuriančiu pasauliniu baldų partneriu.

„Actona Lithuania“ žengia pasauline kryptimi, tačiau jos įsipareigojimas vietinei veiklai išlieka nepakitęs.

„Actona Lithuania“ / Organizatorių nuotr.

Naujas vardas, tos pačios galimybės

Su šiuo pasauliniu požiūriu „Actona Lithuania“ tikisi dar labiau plėtoti savo verslą. Ir nors įmonė leidžiasi į tarptautinę kelionę, ji ir toliau kviečia prie komandos prisijungti vietinius darbuotojus ir talentingus asmenis iš Kauno ir Alytaus vietovių.

„Integraciją vertinu teigiamai ir manau, jog tai atneš naudos mūsų verslui. Tikiu, kad tai padarys mus didesnius, stipresnius ir geresnius. Ir toliau tenkinsime savo klientų poreikius bei sieksime būti patrauklia ir pageidaujama darbo vieta“, – teigia Jurgita Mišeniovienė.

„Actona Group“ yra ambicinga pasaulinė baldų partnerė, turinti tris prekių ženklus: „Sits“, „Flexlux“ ir „Actona“. Kiekvienas prekės ženklas turi savo asortimentą ir identitetą, tačiau priklausymas „Actona“ grupei reiškia, kad visi prekės ženklai turi tą pačią viziją – būti didžiausią vertę kuriančiu pasauliniu baldų partneriu.

Nors „Actona Group“ yra atstovaujama visame pasaulyje, tačiau pagrindinė būstinė, parodų salonas ir vienas iš dviejų Europos platinimo centrų yra įsikūręs Danijoje, netoli Holstebro miesto. Taip pat veikia šeši gamybos padaliniai, kurie išsidėstę Lenkijoje, Lietuvoje, Kinijoje ir Ukrainoje. Be trijų prekių ženklų, „Actona“ grupė specializuojasi ir modernių baldų gamyboje privatiems baldų prekių ženklams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA