Greta Ringauduose jau pamėgtos žuvies parduotuvės – naujas restoranas „Sushi&Grill“ | Kas vyksta Kaune

Greta Ringauduose jau pamėgtos žuvies parduotuvės – naujas restoranas „Sushi&Grill“

„Fish House“ parduotuvė ir

Ringaudų bendruomenė vis dažniau džiaugiasi ne tik gerėjančia infrastruktūra, bet ir besiplečiančiu paslaugų bei produktų asortimentu. Tiesa, daugiausiai bendruomenės dėmesio sulaukia naujienos, kurias čia pristato ar sukuria patys gyventojai. Viena tokių vietų, Saulės gatvėje gimęs šeimos verslas – išskirtinius žuvies produktus siūlanti parduotuvė „Fish House“ ir ką tik greta duris atvėrusi „Sushi&Grill“ užkandinė.

Gimė iš asmeninio poreikio

Ringaudų bei aplinkinių vietų gyventojai jau puikiai pažįsta daugiau nei dvejus metus veikiančią žuvies parduotuvę „Fish House“. Dėl vis atsinaujinančio, plataus ir įdomaus šviežios, rūkytos bei šaldytos žuvies asortimento lankytojai į Ringaudų Saulės gatvę traukia kasdien.

„Fish House“ parduotuvė

Pastarojo mėnesio naujiena – duris greta atvėrusi neįprastą sušių meniu bei išskirtinio marinato mėsos patiekalus klientams siūlanti „Sushi&Grill“ užkandinė.

„Esame Ringaudų gyventojai, kurių šeimos verslas gimė iš asmeninių gastronominių pomėgių bei poreikių. Labai mėgstame žuvį, tačiau norėdami rasti kokybiškų produktų, turėdavome iš anksto užsisakinėti, vykti į miestą ir taip sugaišti daug laiko. Ilgainiui kilo mintis – o kodėl pokyčių gyvenvietėje negalime inicijuoti mes patys? Taip duris atvėrė mūsų parduotuvė „Fish House“, o šiandien greta jos įkūrėme ir sušių bei grilio patiekalų restoranėlį, kuriam poreikį taip pat brandinome jau ne vienerius metus“, – sako šeimos verslo atstovė Inga.

„Fish House“ parduotuvė / R. Tenio nuotr.

Specialiai sukurta receptūra

Meniu naujojoje užkandinėje – kitur nematytas. Jį pagal specialų užsakymą kūrė šefas iš Ukrainos, taip užtikrindamas, kad visi sušiai bei mėsos patiekalų marinatai lankytojus maloniai nustebins. Klientai gali rinktis iš daugiau nei 30 skirtingų sušių bei beveik dešimties jų rinkinių. Grilio meniu – kepti viščiukai, vištos ketvirčiai, sparneliai, peteliai ir kiti patiekalai.

„Sushi&Grill“ užkandinė / R. Tenio nuotr.

Tik išsinešimui maistą kasdien gaminančio restorano komanda džiaugiasi, kad bendruomenė naująjį verslą priėmė itin entuziastingai.

„Girdime daug gerų atsiliepimų ir sulaukiame daug reguliariai sugrįžtančių lankytojų, tad už tai esame labai dėkingi. Atitinkamai, kaip ir parduotuvėje, taip ir užkandinėje – stengsimės lankytojus pasitikti su vis atsinaujinančiu, įdomybių pasiūlyti galinčiu meniu“, – sako Inga.

„Sushi&Grill“ užkandinė

Šventiniai pasiūlymai

Klientų patogumui, parduotuvės bei užkandinės komanda paruošė ir specialių kalėdinių pasiūlymų, leisiančių šventinį stalą suruošti lengvai, greitai ir, svarbiausia, gardžiai. „Fish House“ parduotuvėje lauks dešimtys skirtingų rūkytų bei šviežių žuvų pasirinkimai, lankytojų itin pamėgti žuvies gaminiai, tokie kaip brigantinai (žuvies Kijevo kotletus primenantys kepsniai), lašišos kąsneliai su sūriu, troškinti ikrai ir kt. Taip pat – jūros gėrybės ir platus šaldytos žuvies asortimentas: vilkžuvės steikai, paltuso, menkės, sterko, lašišos ir kitų žuvų filė.

„Sushi&Grill“ užkandinėje klientams ruošiami šventiniai sušių bei mėsos rinkiniai, kuriuos norimai dienai galima rezervuoti iš anksto.

„Fish House“ bei „Sushi&Grill“ dirba kiekvieną darbo dieną nuo 11 iki 21 val., adresu Saulės takas 1, Ringaudai. Užsakymai užkandinėje priimami ir telefonu +37060779500.

Daugiau informacijos bei naujienų galima sekti „Facebook“ – profilyje „Fish House“ bei „Sushi&Grill“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA