Iš Kauno oro uosto – naujos skrydžių kryptys | Kas vyksta Kaune

Iš Kauno oro uosto – naujos skrydžių kryptys

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Oro bendrovė „Ryanair“ savo oficialioje svetainėje skelbia, kad nuo 2024 metų aviacijos vasaros sezono pradžios planuoja pasiūlyti keleiviams naujas reguliarias skrydžių kryptis iš Kauno oro uosto. Skelbiama apie planuojamus skrydžius tarp Kauno ir Berlyno (Vokietija), Zadaro (Kroatija) ir Pizos (Italija).

Oro bendrovės „Ryanair“ bilietų pardavimo sistemose rodoma, kad tarp Kauno ir Berlyno nuo kovo pabaigos bus vykdomi trys savaitiniai skrydžiai, skrydžiai iš Kauno į Zadarą turėtų prasidėti birželio pradžioje ir vykti dukart per savaitę.

Tiksli skrydžio tarp Kauno ir Pizos starto data ir dažniai turėtų būti patikslinti artimiausiu metu, rašoma Lietuvos oro uostų pranešime žiniasklaidai.

„Ryanair“ praėjusią savaitę pranešė apie tai, kad nuo 2024 m. vasaros sezono į Lietuvos oro uostus planuoja gražinti viso 15 reguliarių skrydžių krypčių, tarp kurių aktualios tiek atostogų keliautojams Pietų Europoje, tiek darbo reikalais keliaujantiems.

Lietuvos oro uostai primena, kad visoje Europoje būdingas ryškus sezoniškumas, o tai ženkliai veikia ir žemyno aviacijos sektorių, kai, sumažėjus kelionių paklausai žiemos laikotarpiu, laikinai stabdoma nemaža dalis skrydžių maršrutų, kurie vasaros sezonu vėl yra grąžinami arba pristatomi nauji skrydžiai. Aviacijoje sezonai keičiasi du kartus: kovo ir spalio pabaigoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA