Sekmadienio vakaras vairuotojams – labai nesėkmingas | Kas vyksta Kaune

Sekmadienio vakaras vairuotojams – labai nesėkmingas

Avarija Baltijos g. / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Besibaigiant savaitgaliui du gana stiprūs eismo įvykiai panašiu metu registruoti skirtingose Kauno dalyse. Šilainiuose susidūrė du automobiliai, prireikė medikų pagalbos, Dainavoje suniokota pėsčiųjų perėjos salelė.

„Baltijos g. 11, ties darželiu avarija, gatvė kol kas uždaryta, trys ekipažai apsukinėja visus važiuojančius“, – apie 18.30 paskelbta „Kas vyksta Kaune“ grupėje.

Skaitytojas patikslino, kad susidūrė automobiliai „Mercedes-Benz“ ir „Volkswagen“, nuotraukoje matyti ir nuverstas kelio ženklas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas naujienų portalui nurodė, kad pranešimas apie šią avariją gautas 17.44 val., iš pradžių vairuotojai nesutarė dėl kaltės.

Pirminiais duomenimis, į gydymo įstaigą pristatyta nukentėjusi mergina, vairuotojai buvo blaivūs.

Panašiu metu, 17.23 val. registruotas pranešimas apie eismo įvykį V. Krėvės prospekte, šalia Kauno „Saulėtekio“. Pasak skaitytojo, „nunešta“ saugumo salelė: išvartyti kuoliukai ir kelio ženklai.

Policijos duomenimis, automobilio „Chrysler“ nesuvaldė blaivi vairuotoja. Nulaužti ženklai, moteris užpildė eismo įvykio deklaracija su kelio ženklų savininke „Kauno švara“.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA