Kaune pasipylė avarijos, pažiro automobilių dalys | Kas vyksta Kaune

Kaune pasipylė avarijos, pažiro automobilių dalys

Skaitytojo nuotr.

Antradienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasidalijo vaizdu iš Utenos gatvėje įvykusio dviejų automobilių susidūrimo. Kauno policijos duomenimis, beveik toje pačioje vietoje panašiu metu įvyko du eismo įvykiai.

„Utenos gatvėje ką tik sustojo visiškai troleibusų eismas“, – 14.52 val. naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo skaitytojas.

Kaip matyti kauniečio atsiųstoje nuotraukoje, po susidūrimo vienas automobilis kliudė stulpą, kelyje pabiro automobilių detalės.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budintis pareigūnas informavo, kad pranešimas apie eismo įvykį gautas 14.41 val.

„Utenos ir Kapsų g. sankirtoje susidūrė „Volkswagen Golf“ ir „Ford“ automobiliai. Toje pačioje vietoje įvyko ir kita avarija – ten policijos pareigūnų pagalbos neprireikė.

Tiek vieni, tiek kiti pildėsi eismo įvykio deklaracijas. Dar laukiama kol atvažiuos traliukas ir „Kauno švaros“ darbuotojai“, – 15.48 val. pranešė Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Policijos duomenimis, sužalotų asmenų nėra. Vairuotojai eismo įvykių metu buvo blaivūs.

Kaip teigė Kauno AVPK budintis pareigūnas, informacijos dėl sutrikusio troleibusų eismo nėra – „gal koks vienas troleibusas ir nepravažiavo“.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA