„Žalvario“ teritorijoje vėl fiksuojami dūmų kamuoliai | Kas vyksta Kaune

„Žalvario“ teritorijoje vėl fiksuojami dūmų kamuoliai degė baterijų krūva

Kauniečiai pranešė apie iš Palemone esančios „Žalvario“ įmonės teritorijos kylančius dūmus. Ugniagesių teigimu, gaisras kilo lauke sukrautoje baterijų krūvoje.

„Eilinį kartą dega „Žalvaris“ Palemone“, – apie gaisrą informavo skaitytojas Vytautas.

Susisiekus su Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budinčiu pareigūnu, šis patvirtino, jog gaisras fiksuotas minėtoje įmonėje.

„Žalvario“ teritorijoje, Palemono gatvėje, bet ne tam pačiam kieme, kaip aną kartą. Degė lauke sukrautos baterijos, 5×3 metrų plote ir iki metro aukščio krūva sukrauta buvo. Neaišku, ar ličio baterija papuolus buvo ar nuo drėgmės užtrumpino ir užsikūrė, bet jau likviduotas gaisras.

Pastato siena apdegė metalinė. Tokia 20×9 metrų siena. Bandysim dar praardyti sieną, pažiūrėti ar apšiltinimas nepažeistas, nedega“, – aiškino pareigūnas.

Pasiteiravus, ar degančios baterijos negalėjo išskirti pavojingų dūmų, pareigūnas patikino, jog į įvykio vietą iškviesti aplinkosaugininkai, kurie ir nustatys šias aplinkybes.

Primename, kad „Žalvario“ teritorijoje baterijos dega ne pirmą kartą, gaisras fiksuotas ir šių metų liepos mėnesį.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA