Kauno „Žalgirio“ rungtynes Eurolygoje bus galima klausyti per radiją | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ rungtynes Eurolygoje bus galima klausyti per radiją

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Tiesioginės krepšinio rungtynių transliacijos grįžta į LRT RADIJĄ – jis tapo oficialiu Eurolygos transliuotoju ir suteikia galimybę Kauno „Žalgirio“ sirgaliams nepraleisti nei vienų komandos dvikovų. Žalgiriečių pasirodymus radijo eteryje komentuos sporto komentatorius Rokas Grajauskas.

Pirmoji Eurolygos garso transliacija per LRT RADIJĄ – jau rytoj, lapkričio 24 d., nuo 21.15 val. Rungtynėse Kauno „Žalgiris“ susitiks su Pirėjo „Olimpiakos“, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Džiaugiamės, kad galime pasiūlyti žalgiriečių sirgaliams galimybę nepraleisti rungtynių, kad ir kur jie bebūtų. Šiemet transliuojant Lietuvos rinktinės pasirodymą pasaulio čempionate supratome, kad sporto garso transliacijos reikalingos nemažai daliai žmonių – ir rungtynių metu keliaujantiems, ir aklųjų bei silpnaregių bendruomenei“, – sako LRT RADIJO vadovė Guoda Litvaitienė.

Vasarą vykusias pasaulio krepšinio čempionato rungtynes taip pat komentavo R. Grajauskas, sulaukęs daug sirgalių dėmesio dėl vaizdingos kalbos.

„Įdomu yra komentuoti per radiją, laukia darbo. Specifika tikrai yra kitokia, nei televizijoje – daug mažiau kreipi dėmesio į statistines detales, derinių vingrybes, o tiesiog stengiesi žodžiais nupiešti paveikslą, nupasakoti kaip filmą, kad klausytojas kuo geriau įsivaizduotų vaizdą aikštelėje. Tikiuosi, kad ir šįkart klausytojai apsidžiaugs išgirdę“, – sako R. Grajauskas.

Eurolygos rungtynės truks iki vėlyvo pavasario, tad kartais prie radijo mikrofono R. Grajauską pakeis komentatorius Žilvinas Aleksandravičius.

Visas Eurolygos dvikovas galima žiūrėti per LRT TELEVIZIJĄ arba LRT PLIUS bei portale LRT.lt, o visų Kauno „Žalgirio“ kovų klausyti per LRT RADIJĄ.

Lapkritį LRT RADIJO klausytojai išgirs šias rungtynes:

24 d. 21.15 val. Pirėjo „Olimpiakos“ – Kauno „Žalgiris“.

30 d. 21.30 val. Milano „EA7 Emporio Armani“ – Kauno „Žalgiris“.

Gruodį LRT RADIJO klausytojai išgirs šias rungtynes:

05 d. 21 val. Berlyno „ALBA“ – Kauno „Žalgiris“.

08 d. 20 val. Kauno „Žalgiris“ – „AS Monaco“.

14 d. 20 val. Kauno „Žalgiris“ – Belgrado „Partizan Nis“.

20 d. 19 val. Stambulo „Fenerbachce Beko“ – Kauno „Žalgiris“.

22 d. 20 val. Kauno „Žalgiris“ – „Barcelona“.

28 d. 20 val. Kauno „Žalgiris“ – Tel Avivo „Maccabi Playtika“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA