D. Petrikonytė ruošiasi naujam etapui – taps mama | Kas vyksta Kaune

D. Petrikonytė ruošiasi naujam etapui – taps mama

tv3.lt 2023/11/20 19:08
Dijora Petrikonytė, Andrius Jonaitis / ELTA, D. Labučio nuotr.

TV3 televizijos laidos „Gero vakaro šou“ vedėja, modelis Dijora Petrikonytė (27 m.) gyvena džiaugsmingomis akimirkomis – moteris laukiasi pirmagimio.

Džiugią žinią moteris patvirtino naujienų portalui tv3.lt. D. Petrikonytė pirmagimio laukia su sužadėtiniu Andriumi Jonaičiu.

Sužadėtuvės Italijoje

Dar 2023-ųjų gegužę D. Petrikonytė ir A. Jonaitis susižadėjo Italijoje.

Gegužės 28-osios vakarą mergina publikavo jaukius kadrus, kuriuose parodė vietą, kurioje ištarė „taip“ ir puošnų žiedą.

„Taigi, tai įvyko“, – rašė ji.

Prabilo apie motinystę

Prieš kurį laiką Dijora lankėsi tinklalaidėje „Tik į priekį“. Pokalbio metu vedėjui Ąžuolui mergina atviravo, kad jos mylimasis yra gerokai vyresnis: „Mano draugui yra 39 metai, o man – 27. Bet jis yra labai jaunatviškas, nesijaučia to amžiaus skirtumo. Arba aš esu labai sena siela.“

Paklausta, ar su ilgamečiu mylimuoju, gyd. odontologu Andriumi Jonaičiu pakalba apie šeimos planavimą, Dijora atsakė teigiamai, tiesa, moters rankos dar nepuošė sužadėtuvių žiedas.

„Kartais, bet nėra ką planuoti – nėra jokio žiedo. Jeigu man kartais knisa protą, aš tokia (rodo į ranką, Red.) – matai ką nors? Aišku, pašneki apie šeimą – trys metai, tai ką daugiau ir šnekėti, viskas iššnekėta. Aš nesu ta, kuri kiekvieną dieną apie tai galvoja ir fantazuoja – kaip ten bus, taip bus“, – tuo metu sakė Dijora.

D. Petrikonytė prisipažino visą laiką norėjusi būti jauna mama.

„Norėjau vieno ar dviejų vaikų, mane gąsdina nėštumas. Kai pažiūriu „TikTok’us“, man pasidaro baisu ta motinystė – gimdymas, tos bemiegės naktys, nes aš žiauriai mėgstu ilgai miegoti, tai čia būtų bėda tam vaikui“, – neslėpdama šypsenos kalbėjo Dijora.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA