Didelis gaisras Vičiūnuose: ugnis iš automobilių stoginės išplito į gyvenamąjį namą, nukentėjo žmogus | Kas vyksta Kaune

Didelis gaisras Vičiūnuose: ugnis iš automobilių stoginės išplito į gyvenamąjį namą, nukentėjo žmogus

Skaitytojų nuotr.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Vičiūnų mikrorajone kilo didelis gaisras. Ugnis iš automobilių stoginės išplito į gyvenamąjį namą. Nelaimės metu liepsnos sužalojo ir namo savininką.

„Kas dega? Vaizdas nuo Kauno heso“, – neryškiomis nuotraukomis 02.38 val. dalijosi skaitytoja. Dar vienas kaunietis informavo, kad gaisras naktį kilo Vičiūnuose.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba 00.59 val. gavo pranešimą, kad Kiškių gatvėje dega automobilis. Atvykus ugniagesiams, pastato stogas degė atvira liepsna.

Gaisras kilo prie namo esančioje automobilių stoginėje, kurioje buvo laikomi du vasarinių automobilio padangų komplektai. Vėliau ugnis nuo padangų namo siena išplito ant stogo, degė apie 50 cm storio stogo apšiltinimo medžiaga.

Nelaimės metu apdegė prie namo priblokuota medinė automobilių stoginė, termiškai paveikta jos viduje buvusi aplinkos priežiūros technika, apdegė namo sienos ir jos šiltinimo medžiaga, nuardyta dalis stogo dangos ir jos šiltinimo medžiagos, vandeniu sulietas namo vidus ir jame esantys namų apyvokos daiktai.

Namo savininkas apdegė dilbio ir dešinės kojos srityse. Pagalba vyrui buvo suteikta vietoje, į gydymo įstaigą asmuo nevyko.

Pastate buvo ir suveikė priešgaisrinė signalizacija. Vanduo gaisrui gesinti buvo tiekiamas iš gatvėje esančių hidrantų, tačiau dėl 02.28 val. įvykusio vandentiekio trasos gedimo ir dingus spaudimui, vanduo vežiotas iš aplinkinėse gatvėse esančių hidrantų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA