N. Pareigytė įsigijo svajonių namus šalia Lampėdžio ežero: teko perpirkti rezervuotą sklypą | Kas vyksta Kaune

N. Pareigytė įsigijo svajonių namus šalia Lampėdžio ežero: teko perpirkti rezervuotą sklypą

delfi.lt 2023/11/10 11:00
DELFI montažo nuotr.

Penktadienį atlikėja, renginių vedėja Nijolė Pareigytė su savo socialinių tinklų sekėjais pasidalijo svajonės išsipildymu. Žinoma moteris įsigijo naujus namus šalia Lampėdžio ežero, į kuriuos įsikels jau kitais metais.

Delfi kalbinta N. Pareigytė teigė, kad seniai svajojo apie sodybą, kurioje galėtų ramiai po darbų atsipalaiduoti, tačiau tėtis ją vis atkalbinėjo.

„Kai tėtis buvo gyvas, vis sakė: „Kiek tu dirbi, neturi nei laiko, nei galimybių bus pas tave važiuoti, ilsėtis, mėgautis. Kai nuvažiuosi, reikės visą dažyti, ravėti, sodyba reikalauja daug rūpesčio“, todėl ir pati galvojau, kad dar tikrai ne laikas“, – sakė N. Pareigytė.

Vis dėlto atlikėja nepamiršo savo svajonės, ilgą laiką kartu su šeima norėjo apsistoti būste, esančiame arčiau gamtos. Panašu, kad garsios grupės „69 Danguje“ narės norams yra lemta išsipildyti.

„Labai norėjome gamtos, ežero, ramybės ir kažkaip draugai nusipirko sklypą, o šalia jį pamačiusi, ir aš. Vienu metu nušovėme du zuikius – ir ežero pakrantė, ir miestas netoli“, – juokėsi N. Pareigytė.

Ji teigė, kad šiuo metu namas tik statomas, projektas bus baigtas kitų metų rugsėjo mėnesio pabaigoje.

„Pagrindinis kriterijus buvo tai, kad namas bus statomas šalia Lapmėdžių. Kiek teko ieškoti sklypų, jie buvo labai brangūs. Pasitaikė šis projektas, jis buvo jau su namu. Žemės sklypas su namo projektu. Žinoma, aš pati tą namą statyčiau galbūt visai kitokį, jei būtų galimybės, tačiau jau neprisikabinau, svarbiausia, kad matysis ežeras, arti vandens, todėl nebereiškiau jokių pretenzijų. Norinčių įsigyti šį projektą buvo labai daug, teko pakelti netgi kainą, pasiūlėme didesnę. Sklypas jau buvo rezervuotas, bet aš jį perpirkau“, – sakė N. Pareigytė.

Būsimo namo akimirkomis žinoma moteris pasidalijo socialiniuose tinkluose. Jas galite pamatyti čia:

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA