Jau šį savaitgalį PLC „Mega“ karaliaus nuolaidos – MEGADIENIAI | Kas vyksta Kaune

Jau šį savaitgalį PLC „Mega“ karaliaus nuolaidos – MEGADIENIAI

Megadieniai / Organizatorių nuotr.

Kam laukti Juodojo penktadienio išpardavimų, jei išskirtiniais pasiūlymais galima mėgautis jau šį savaitgalį? Lapkričio 10–12 dienomis prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ skelbia lankytojų mėgstamas išskirtinių pasiūlymų ir nuolaidų dienas MEGADIENIUS. Šias tris lapkričio dienas PLC „Mega“ įsikūrusios parduotuvės, pramogų ir paslaugų vietos savo pirkėjus pasitiks net iki 50 proc. siekiančiomis nuolaidomis.

„Išskirtinių pasiūlymų dienos patrauklios visiems: vieni šiomis dienomis dairosi madingų, kokybiškų ar brangesnių drabužių, aksesuarų, išskirtinių kvapų ir skonių, technologinių naujovių už patrauklią kainą, kiti siekia sutaupyti įsigydami kasdienių prekių, o racionalūs, pirkinius iš anksto planuojantys ir skubos nemėgstantys pirkėjai nepraleidžia progos apsipirkti ir Kalėdoms.

Per MEGADIENIUS išskirtinių pasiūlymų parengiame jiems visiems – taikome nuolaidas prekių kategorijoms, kurios pirkėjus domina labiausiai: drabužiams, avalynei, galanterijos gaminiams, juvelyriniams dirbiniams, elektronikai, namų apyvokos ir interjero, sporto ir laisvalaikio, sveikatos ir grožio prekėms, žaislams, kūno priežiūros priemonėms ir kvepalams, knygoms ir kt.“, – sako prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

Pasak L. Binderio, per MEGADIENIUS iki 50 proc. siekiančias nuolaidas taikys „A&G“, „Rieker“, „Danija“, „NS King“, „Aromáma“, „Fashion Zone“, „HOBBYSHOP“, „Hummel“, „Winner sport“, „InAVATI“, „Jack & Jones“, „ElitO“, „Kamėja“, „Maistas sportui“, „Mari Made“, „VitrinaPro“, „Optometrijos centras“, „Optikos pasaulis“ ir kt. Didesnes nei 50 proc. nuolaidas siūlys „Aukso gija“, „Case4you“, „F8“ ir kt.

Megadieniai / Organizatorių nuotr.

MEGADIENIŲ proga savo pirkėjus nuolaidomis džiugins ir vienas didžiausių „Megoje“ veikiančių mados operatorių „Peek&Cloppenburg“ – lojalumo kortelės turėtojai ar nusprendę ją čia pat nemokamai įsigyti galės mėgautis net 15 proc. nuolaidomis visam asortimentui. Laukiate ypatingo ženklo, kad jau laikas pasipiršti? Gal juo taps ypatingas „RIBAS Jewellery“ salono pasiūlymas? Per MEGADIENIUS šiame salone 15 proc. nuolaidos bus taikomos bemaž visiems papuošalams, tarp jų – ir sužadėtuvių žiedams su deimantais.

Per MEGADIENIUS įsigyti prekių išskirtinėmis kainomis siūlys ir „RIMI HYPER“ – su „Mano RIMI“ kortele jos čia kainuos iki 40 proc. pigiau. Ypatingų pasiūlymų pirkėjai ras ir apsilankę „Senukų“ parduotuvėje. Kavinės ir restoranai, drabužių valymo ir taisymo paslaugas teikiančios įmonės, „Cinamon“ kino teatras, vaikų edukacinis pramogų centras „CurioCity“ taip pat parengė išskirtinių pasiūlymų.

Visas tris išskirtinių pasiūlymų dienas lankytojai galės mėgautis rankų masažais, išbandyti naujus kvapus ir vaišintis vaisiais. Savaitgalį vyks kepinių degustacijos. „Kika“ ir „Shop by Viktorija Siegel“ pirkėjai bus kviečiami dalyvauti momentiniuose žaidimuose ir laimėti prizus.

Megadieniai / Organizatorių nuotr.

Antrąją išskirtinių pasiūlymų dieną, šeštadienį, centrinėje „Megos“ aikštėje vyks modelių atranka dvidešimt septintosioms „Dizaino dienoms“. Būtent čia modeliais atrinkti asmenys bus kviečiami demonstruoti jaunųjų mados kūrėjų kolekcijas ant podiumo.

Pasak šio renginio organizatorių, nors „Megoje“ vyksiančioje atrankoje modelių ieškoma tik „Dizaino dienoms“, jos gali tapti modelio karjeros pradžia: „Dizaino dienose“ susirenka daug mados ekspertų, o iš žymių mados pasaulio atstovų sudaryta komisija vertina jaunųjų mados kūrėjų kolekcijas, todėl žingsniuojant podiumu esama galimybės patraukti visų jų dėmesį.

Renginio organizatoriai sako, kad „Dizaino dienų“ modeliais gali tapti įvairaus sudėjimo, ūgio, veido bruožų, abiejų lyčių, tačiau ne jaunesni kaip 14 m. asmenys, iki lapkričio 10 d. vidurnakčio užsiregistravę dalyvauti „Megoje“ vyksiančioje modelių atrankoje arba renginio dieną kiek anksčiau atvykę į prekybos ir laisvalaikio centrą.

Megadieniai / Organizatorių nuotr.

Kad ir kurią išskirtinių pasiūlymų dieną „Megos“ pirkėjai atvyktų, vietų pastatyti automobilius jiems nepritrūks. Visas tris išskirtinių pasiūlymų dienas veiks tiek daugiaaukštė, tiek ir antžeminė „Megos“ automobilių stovėjimo aikštelės, o šeštadienį ir sekmadienį pirkėjų patogumui bus atverta dar ir papildoma automobilių stovėjimo aikštelė prie „Senukų“ biurų pastato, esančio čia pat, šalia „Megos“.

Primename, kad išskirtinių pasiūlymų dienos – MEGADIENIAI – vyks lapkričio 10–12 d. Išsamų nuolaidų sąrašą ir specialius pasiūlymus galima rasti prekybos ir laisvalaikio centro interneto svetainėje www.mega.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA