Jubiliejinė paroda „Moters pasaulis 2023“ – daugiau nei 500 grožio, mados ir stiliaus prekių ženklų | Kas vyksta Kaune

Jubiliejinė paroda „Moters pasaulis 2023“ – daugiau nei 500 grožio, mados ir stiliaus prekių ženklų

Paroda „Moters pasaulis“ / Organizatorių nuotr.

Jau dvidešimtąjį kartą – lapkričio 10-12 dienomis – Kauno „Žalgirio“ arenoje duris atvers ilgamete tradicija tapusi paroda – „Moters pasaulis 2023“. Bet kurio amžiaus moterims (ir ne tik joms!) skirtoje parodoje šiemet – kaip niekada gausu malonių naujienų bei daugiau nei 330 įmonių, kurias rasite – visuose trijuose „Žalgirio“ arenos aukštuose.

Grožio mylėtojams, kosmetikos entuziastams, mados ir stiliaus atradėjams: parodoje nenuobodžiaus nei vienas

Paroda „Moters pasaulis“ – tai tarsi durys į paslaptingą, intriguojantį ir visuomet – stebinantį – moteris ir merginas supantį pasaulį. Merginos ir moterys parodoje galės pasikonsultuoti bei išsirinkti būtent joms tinkamiausius odos ar dekoratyvinės kosmetikos produktus bei prietaisus, atrasti rinkoje esančias moderniausias estetinės dermatologijos ir medicinos naujienas. Ne mažesnis dėmesys bus skiriamas plaukų ir nagų priežiūros priemonėms, įrankiams, paslaugoms.

Visas ilgaplaukes ir tas, kurios dar tik svajoja tokiomis tapti, kviečiame apsilankyti gražia tradicija parodoje jau spėjusiu tapti konkursu – „Pasaulio ilgaplaukės 2023“ (angl. „Long Haired-World 2023“), kuris vyks lapkričio 12-tąją (sekmadienį) arenos Amfiteatre.

Paroda „Moters pasaulis“ / Organizatorių nuotr.

Žingeidžiausieji grožio temoms, visas tris parodos dienas galės semtis ne tik teorinių, bet ir – ypač vertingų – praktinių žinių ir patarimų apie pasaulinio populiarumo sulaukusius prekių ženklus, atliekamas grožio ir plaukų, odos, dekoratyvinės kosmetikos procedūras. Seminarai parodos metu klausytojus pasitiks seminarų salėje, o praktiniai patarimai bei parodomosios programos – specializuotoje „Grožio oazės“ erdvėje, nuliniame „Žalgirio“ arenos aukšte. Apsilankiusieji čia savo akimis pamatys ir išgirs daugiau apie pažangiausius plaukų, veido, odos priežiūros produktus, jų sukuriamus rezultatus bei gaus naudingų praktinių patarimų grožio puoselėjimui namuose.

Paroda „Moters pasaulis“ / Organizatorių nuotr.

Paroda padės atsakyti ir į nuolat moteris kamuojantį klausimą „Ką apsirengti?“, nes pirkėjai šiemet – pagrindinėje salėje ir pirmajame arenos aukšte – ras daugiau nei 150 mados ir stiliaus gaminius pristatančių įmonių. Tai – drabužiai, rankinės ir kiti galanterijos gaminiai, juvelyrikos ir bižuterijos kūriniai bei kiti aksesuarai, žavintys ir padedantys visomis spalvomis atsiskleisti kiekvienos moters stiliui.

Paroda „Moters pasaulis“ / Organizatorių nuotr.

Išsiilgusius mados šou atmosferos, pirmąją parodos dieną – lapkričio 10-tąją – paganyti akis pakvies mados renginys „MAD | show 2023“, vyksiantis „Žalgirio“ arenos Amfiteatre. Jame – stilius, mada bei jaunieji mados talentai. Nespėjusiems aplankyti parodos penktadienį, nusiminti neverta – mados pristatymai amfiteatre bus demonstruojami ir šeštadienį, lapkričio 11-tąją.

Paroda „Moters pasaulis“ / Organizatorių nuotr.

Nuo ryto iki vakaro, nuo penktadienio iki sekmadienio – renginiai verslioms moterims, išskirtinė kvapų erdvė, asmeninės konsultacijos, parodomieji praktiniai užsiėmimai bei konkursai

Pirmąją parodos dieną – lapkričio 10-tąją – verslias moteris daugiau sužinoti apie dirbtinio intelekto temą bei egzistuojančius „už“ ir „prieš“ pakvies tradicija tapusi Kauno pramonės, prekybos ir amatų rūmų organizuojama konferencija.

Visas parodos dienas, lankytojai nemokamai galės lankytis ir unikalioje, prancūzų kosmetikos gamintojų prekės ženklo „L‘occitane“ įrengtoje patirčių erdvėje – patirti skonių ir kvapų harmoniją ir kuriamus stebuklus.

Tradiciškai, parodos „Moters pasaulis 2023“ lankytojai galės stebėti KIGSA (Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos) meistrų pasirodymus, žavėtis jų meistriškumu, demonstruojamu skirtinguose konkursuose.

Paroda „Moters pasaulis“ / Organizatorių nuotr.

Visas parodos dienas – nuo pat penktadienio iki sekmadienio – tiek parodos dalyvių stenduose, tiek ir seminarų bei specialioje „Grožio oazės“ erdvėje, parodos pirkėjų lauks prekių ženklų atstovų asmeninės konsultacijos ir patarimai dekoratyvinės kosmetikos, odos, plaukų ir nagų priežiūros klausimais. Daugiausiai praktinių patarimų ir parodomųjų programų lankytojų lauks „Grožio oazės“ erdvėje.

Paroda „Moters pasaulis“ / Organizatorių nuotr.

Ne mažiau aktuali informacija parodos lankytojų lauks ir Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiuose seminaruose – čia, iš pirmų lūpų galėsite išgirsti apie moderniausius produktus, jų poveikį, aukščiausios kokybės veido, kūno, plaukų ar nagų kosmetikos prekių ženklus.

Šių metų paroda pristato ir išskirtinę naujieną – po pertraukos, paroda šiais metais ir vėl vyks visuose trijuose Kauno „Žalgirio“ arenos aukštuose. Trečiajame arenos aukšte, pirkėjus pasitiks išskirtinė erdvė „DovanOK“, kurioje – pirmieji ir pirmosios galėsite pasisemti (arba čia pat – ir įsigyti!) dovanų sau, savo artimiesiems ar mylimiesiems asmeninėms šventėms ar netgi – Kalėdoms!

Savaitgalio idėja: draugėms, kolegėms ar šeimai

Jubiliejinė, 20-toji, paroda „Moters pasaulis 2023“ – jau lapkričio – 10-12 dienomis, Kauno „Žalgirio“ arenoje. Bilietus greitai ir patogiai kviečiame įsigyti iš anksto, bilietų prekybos platformoje „Paysera“, tačiau tą padaryti bus galima ir parodos vietoje – Kauno „Žalgirio“ arenos bilietų kasose. Informacija apie parodoje vyksiančius renginius, parodos dalyvius, jų siūlomus ypatingus pasiūlymus ir akcijas: parodos.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA